kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Általános Fórumok > Off Topic Discussion

Register

Newegg preferált számla?

Reply

Téma eszközök
Old Augusztus 7, 2008, 15:54
Csoport tagja

Én amelynek olyan rettenetes élményt próbál iratkozzon fel a kívánt fiókot. Rákattintok iratkozzon fel és írja be az adataimat, én meg ezt a választ:

"Egy fontos üzenetet tekintette meg Newegg.com Preferált Account Application

Kedves Paul

Köszönöm a vásárlási Newegg.com

Sajnálattal értesítjük, hogy a Newegg.com Preferált profil alkalmazása a nem hagyható jóvá, ebben az időben.

Többféle oka lehet a kérelmet elutasították. A valószínűsége, hogy javítsa a kérelem jóváhagyásra kerül, kérjük, győződjön meg róla, hogy megadta a helyes adatokat mindegyikébe a kért mezőket. A jelentkezés nem lehet feldolgozni a hiányos vagy pontatlan adatokat.

Azt javasoljuk, hogy próbálja meg újra, ha úgy érzi, ez az üzenet nyomán született, hogy a hiba. Kap egy bizalmas levelet a számlázási cím követő 7 napon keresztül US Mail további információkat.

Ha bármilyen kérdése vagy problémája van, kérem ne habozzon írjon nekünk.

A Newegg.com Preferált Figyelembe ki CITI, Salt Lake City, Utah és ez által kiszolgált I4 Commerce PO Box 5018, Timonium, MD 21.094. "

a levelet, akkor azt mondja az ok, mert semmit nem tudtak lépést tartani azokkal az információkkal, én igénybe?? Azt kérték, és sürgette, és folyamatosan egyre át az ügyfélszolgálat preferált venni újra és újra, és senki sem tud segíteni.

bárki is hasonló problémák?

köszönöm
Old Augusztus 7, 2008, 20:25
Donor Group

Lehet, hogy nincs a hitelminősítő, PE lényegében egy hitelkártya iirc és ha nincs olyan hitel történelem nem tudják ellenőrizni rajta.

Mindig fenntartotta a legjobb módja annak, hogy kapunk választ ki newegg, hogy e-mail őket. ők rendkívül nagylelkű, hogy így (nem volt több "Free Stuff" / visszatérítés díjmentességre tapasztalatok), és nincs helye a félreértéseket.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Old Augusztus 20, 2008, 17:35
Donor Group

Carbon, amit mondott. Vagy nincs hitel-történet vagy egy szaros adós (és úgy értem TÉNYLEG gagyi, mert citbank a kibocsátó lol, általában a kérdés, hogy valaki a testhőmérséklet).

Ha nincs hitel történelem, check out http://clarkhoward.com, Nézd meg, ő tanácsot megállapításának hitel, és ha nem próbálja hallgatni a podcast, hogy megtudja, hogyan, és megtudhatja, hogyan NEM kell hülye amit készpénz van. Ha van rossz hitelt, azt fogja mondani, hogy jogilag megjavítani, úgy egy kicsit tesó, és be kell fizetni az adósságait, de meg lehet csinálni.

Megjegyzés az ADMIN és bárki más: Clark Howard a fogyasztói tanácsadója. Eladja SEMMI, SEMMI ő reklámozza, aki tanácsot ad a fogyasztók nem csak szabad, de ez különleges kamatmentes. Bárcsak válna meg emberek a tengeren át, de nem tudom, mennyit mond vonatkozik. Ő egy ikon itt az atlantai Georgia, olyannyira, hogy ő már Országosan szindikált a rádiókban és bemutatta a Wall Street Journal.

Biztos vagyok benne, Dave, ha valaki becsületes kedvelem a Nagy-Britanniában, amely segít (us) kis fellers túljutottál a rendetlenség a hitelkártya cégek és nagyvállalatok, némi tudás és egyenjogúak. Ő valóban segít nekünk "kis srác" nem várhatnak pénzszerzés tőlünk. Én egyáltalán nem áll kapcsolatban Clark Howard, vagy saját honlapján. Én vagyok lelkes hallgató az általa 15 év alatt, és "találkozott" vele egyszer egy könyvet aláírást. Ő nem ismer engem, ha én találtam ki, és belerúgott a tiéd. Tudom azonban, hogy ő hagyja jóvá az Ön honlapjára, amely a szabad, jó, segít az embereknek, s ugyanezt teszi. Ő valóban kedves srác.
Old Augusztus 21, 2008, 15:51
Donor Group

Igen, én szoktam hallgatni, hogy neki minden alkalommal, de ő csak nagyon későn most valamilyen oknál fogva.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.