פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > פורומים כללי > דיון Off topic

Register

Newegg המועדפת חשבון?

Reply

שרשרת כלים
Old 7 אוגוסט 2008, 15:54
חבר קבוצת

Default Newegg המועדפת חשבון?

אני נתקל ניסיון נורא מנסה להירשם לחשבון המועדף. אני מעלה סימן לחץ להזין פרטי שלי, אני מקבל את זה בתגובה:

"מסר חשוב לגבי החשבון שלך Newegg.com מועדפת יישומים

פול היקר

תודה על קניות Newegg.com

אנו מצטערים להודיע לך כי יישום Newegg.com מועדפת החשבון שלך לא יכול להיות מאושר בשלב זה.

ישנן סיבות רבות מדוע הבקשה עשוי להידחות. כדי לשפר את הסיכוי שבקשתך תאושר, אנא ודא שהזנת בצורה נכונה את המידע שלך בכל אחד התחומים המבוקשים. הבקשה שלך לא יכול להיות מעובד עם מידע חלקי או לא מדויק.

אנו ממליצים לך לנסות שוב אם אתה מרגיש הודעה זו מתבקש היה בטעות. אתה תקבל מכתב סודי כתובת החיוב שלך בתוך 7 ימים דרך שירות הדואר האמריקאי עם פרטים נוספים.

אם יש לך שאלות או חששות, אנא אל תהססו צור קשר.

Newegg.com מועדפת חשבון מונפק על ידי Citi, סולט לייק סיטי, יוטה היא על ידי שירות I4 מסחר ת.ד. 5018, Timonium, MD 21,094. "

מכתב ואז אומר הסיבה היא כי הם לא יכלו להתאים שום דבר עם המידע אני??? קראתי וקראתי ואת ממשיך לקבל הועבר משירות לקוחות החשבון המועדף לזמן שוב ושוב ואף אחד לא יכול לעזור לי.

למישהו יש בעיות דומות?

תודה
Old 7 אוגוסט 2008, 20:25
קבוצת תורמים

יכול להיות שאין לך דירוג האשראי, היא בעצם PE iirc כרטיס אשראי אם אין לך היסטוריית אשראי הם לא יכולים לבדוק את זה.

תמיד שמר על הדרך הטובה ביותר לקבל את התגובה של newegg היא לשלוח אותם. הם מאוד נדיבים כך (יש לו מספר "דברים בחינם" / החזר דמי חוויות ויתור), ואין שום מקום אי הבנה.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "

המערכת שלי: 日夏子

מעבד (ים):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
לוח האם:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
זיכרון RAM:
2GB פטריוט ביצועי אקסטרים
כרטיס מסך (S):
PNY 8800GTS 320MB
כרטיס קול:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
כונן אופטי (S):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Cooling:
4x-120mm Yate טבלן + 200mm הדף
רשת / אינטרנט:
Qwest
צג (S):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
מערכת הפעלה (S):
ב-Windows XP + 7
Old 20 אוגוסט 2008, 17:35
קבוצת תורמים

מה אמר פחמן. או אין לך היסטוריית אשראי או היסטוריית האשראי המחורבנת (ואני מתכוון באמת מחורבן, שכן הוא citbank lol מנפיק, הם בדרך כלל בעיה עם אף אחד עם טמפרטורת הגוף).

אם אין לך היסטוריית אשראי, בדוק http://clarkhoward.com, לבדוק אם יש לו לייעץ להקמת האשראי, ואם לא מנסים להקשיב פודקאסטים שלו כדי לגלות כיצד לגלות איך לא להיות טיפש במזומן עם מה שיש לך. אם יש לך אשראי גרוע, הוא יגיד לך איך לתקן את זה באופן חוקי, אחי לוקח זמן, אתה צריך לשלם את החובות שלך, אבל זה יכול להיעשות.

הערה ל ADMIN וכל האחרים: הווארד קלארק הוא יועץ הצרכן. הוא מוכר כלום, הוא לא מפרסם כלום, הצרכן שלו הוא לא רק לייעץ חינם, אבל זה עניין מיוחד בחינם. הלוואי שזה יכול להועיל לך חברים מעבר לים, אבל אני לא יודע כמה הוא אומר חל. הוא אייקון כאן באטלנטה גאורגיה, עד כדי כך שהוא כבר מאוגדים לאומית ברדיו צדודית של וול סטריט ג 'ורנל.

אני בטוח דייב, יש לך מישהו כמוהו ישרים בבריטניה זה עוזר לך (לנו) לעבור את ברנשים קצת בלגן של חברות כרטיסי אשראי לעסקים גדולים עם קצת ידע בסיס שווה. הוא באמת יעזור לנו "חבר 'ה קצת" עם כל הציפייה של רווח כספי מאיתנו. אני בשום אופן לא מזוהה עם קלארק הווארד או אתר האינטרנט שלו. אני מאזין מושבע של 15 שנה בערך ויש לי שלו "פגשתי" אותו פעם אחת על חתימת הספר. הוא לא מכיר אותי, אם אני ניגש ובעט לו בתחת. אם כי אני יודע שהוא היה קורבן לאשר את האתר שלך חינם, טוב, לעזור לאנשים, הוא עושה את אותו הדבר. הוא בעצם סוג של הבחור שלך.
Old 21 אוגוסט 2008, 15:51
קבוצת תורמים

כן, נהגתי להקשיב לו כל הזמן אבל הוא כבר ממש מאוחר רק עכשיו, משום מה.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
עם סיום ההזמנה שלי מחר ב Newegg לוודא הכל טוב! PaintbalPunk 79 כללי חומרה צ 'אט 2 18 דצמבר 2008 17:44
Newegg צפיות קנדה !!!!!!!!!!!!!! Bubba כללי חומרה צ 'אט 11 7 אוקטובר 2008 19:58
NewEgg: 5400 + AMD, ANTEC Sonata W / PSU $ 100 פחמן כללי חומרה צ 'אט 3 14 ספטמבר 2008 09:46
ביל NewEgg לי מאוחר יותר lancerguy09 דיון Off topic 1 ה -25 לאוגוסט 2008 14:11
הצעת ריח של לינוקס? צג LCD מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי 1 21st אוקטובר 2006 07:07
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.