mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Bendra Forumai > Off Topic Discussion

Register

Newegg pageidaujamo sąskaitą?

Reply

Temos įrankiai
Old 7 rugpjūtis 2008, 15:54
Narys

Man siaubingai patirtis bando užsiregistruoti į pageidaujamą sąskaitos. I spustelėkite užsiregistruoti ir įvesti savo informaciją ir I get this response:

"Svarbus pranešimas dėl jūsų Newegg.com Pageidautina Prašymas atidaryti sąskaitą

Mielas Paulius

Dėkojame už pirkinių Newegg.com

Mes apgailestaujame, kad Jums pranešti, kad jūsų Newegg.com Pageidautina į prašymo negalėjo būti patvirtintas šiuo metu.

Yra daug priežasčių, kodėl prašymas gali būti atmestas. Norėdami padidinti tikimybę, jūsų paraiška bus patvirtinta, įsitikinkite, kad įvedėte teisingą informaciją į kiekvieną prašomą srityse. Jūsų prašymas negali būti tvarkomi su neišsamios ar netikslios informacijos.

Mes siūlome Jums pabandyti dar kartą, jei manote, kad šis pranešimas buvo pasiūlyta per klaidą. Gausite konfidencialią laišką į jūsų atsiskaitymo adresą per 7 dienas per JAV pašto papildomos informacijos.

Jei turite kokių klausimų ar rūpesčių, prašome nedvejodami Kontaktai.

Newegg.com Pageidautina sąskaita išduoda CITI, Salt Lake City, Utah, ir aptarnauja I4 Commerce PO Box 5.018, Timonium, MD 21.094.

laišką tada sako yra todėl, kad jie negalėjo prilygti nieko su informacija, numatyta I? Aš pakvietė bei paragino ir toliau gauti perkeltas iš klientų aptarnavimo Pageidautina sąskaitą ne kartą ir niekas negali man padėti.

kas turi panašias problemas?

ačiū
Old 7 rugpjūtis 2008, 20:25
Donorų grupės

Gali būti, kad jūs neturite kredito reitingas, PE iš esmės yra kreditinės kortelės IIRC o jei neturi kredito istorijos jie negali patikrinti jo.

Aš visada išlaikyti geriausias būdas gauti atsakymą iš Newegg yra rašyti jiems laiškus. jie labai turtinga, kad taip (buvo daug "free stuff" / atleidimas nuo mokesčio grąžinimo patirtimi), ir nėra jokių nesusipratimų kambarį.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "

Mano sistema: 日夏子

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Pagrindinė plokštė:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM atmintis:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (-ai):
PNY 8800GTS 320MB
Garso plokštė:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Kietasis diskas (-ai):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 620 W Aerocool zeroDBA
Aušinimas:
4x yate-120mm Loon + 200mm viršų
Tinklas / Internetas:
Qwest
Monitorius (-ai):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacinė sistema (-os):
Windows XP + 7
Old Rugpjūtis 20, 2008, 17:35
Donorų grupės

Kas Anglies pasakė. Bet tu neturi kredito istorijos arba Crappy kredito istorija (ir turiu galvoje tikrai crappy, nes citbank yra emitento lol, jie paprastai išduoda visiems asmenims, turintiems kūno temperatūrą).

Jei neturi kredito istorijos, check out http://clarkhoward.com, Patikrinti, ar jis konsultuoja nustatant kredito, jei ne stengiuosi klausytis savo "podcasts" ir sužinokite, kaip ir sužinoti, kaip ne būti kvaila, kas pinigų turite. Jei turite blogą kredito, jis jums pasakys, kaip teisiškai sutvarkyti, o mano Bro ir turėsite sumokėti savo skolų, tačiau ji gali būti padaryta.

PASTABA to Admin ir kiti: Clark Howard yra vartotojų konsultantas. Jis parduoda nieko, jis reklamuoja nieko, jo vartojimo pataria ne tik kainuoja, bet tai speciali palūkanų nemokamai. Norėčiau, kad ji galėtų būti naudinga jums žmonės per jūrą, bet nežinau, kiek jis sako patarimai. Jis ICON čia Atlanta Gruzija, tiek daug, kad jis buvo Nacionaliniu sindikuota radijo ir profiliuočių "Wall Street Journal".

Aš tikiu, kad Dave, turite ką nors sąžiningi, kaip jis, Didžiosios Britanijos, kuri padeda jums (mums) Little fellers gauti per kredito kortelių bendrovių netvarka ir stambaus verslo su tam tikromis žiniomis ir vienodai. Jis tikrai padės mums "šiek tiek vaikinai" be jokių pinigų gauti iš mūsų lūkesčius. Aš jokiu būdu nėra susijęs su Clark Howard arba jo interneto svetainėje. Aš esu aistringas klausytojui savo 15 metų arba tiek ir turi "MET" jį vieną kartą knyga pasirašymo. Jis nežinojo, ar aš atėjo ir spirti jam Dugnas. Aš žinau, kad jei jis būtų patvirtinti jūsų svetainė siūlo nemokamą, gera, padėti žmonėms, jis daro tą patį. Jis tikrai JŪSŲ kind of guy.
Old Rugpjūtis 21, 2008, 15:51
Donorų grupės

Yeah, I used to listen jam visą laiką, bet jis tik labai vėlai dabar dėl tam tikrų priežasčių.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.