![]() |
|
| |||
| |||
| Man ir briesmīga pieredze cenšas pierakstīties uz vēlamo kontā. I click piereģistrēties un ievadiet manu informāciju un saņemu šādu atbildi: "Svarīgu ziņu par jūsu Newegg.com Vēlamā Account Application Dear Paul Paldies par iepirkšanās Newegg.com Mums ir žēl, jūs informēt, ka jūsu Newegg.com Vēlamā konts piemērošana nevar tikt apstiprināti šajā laikā. Ir vairāki iemesli, kādēļ pieteikums var tikt noraidīts. Lai uzlabotu iespējamību, jūsu pieteikums tiks apstiprināts, lūdzu pārliecinieties, vai esat ievadījis informāciju pareizi katrā no aizpildāmie lauki. Jūsu pieteikumu nevar apstrādāt ar nepilnīgu vai neprecīzu informāciju. Mēs aicinām jūs mēģināt atkal, ja jums šķiet, ka šis ziņojums tika piedāvāts kļūda. Jūs saņemsiet konfidenciālu vēstuli uz jūsu norēķinu adrese 7 dienu laikā ar ASV pastu ar papildus informāciju. Ja Jums ir kādi jautājumi vai neskaidrības, lūdzu, nevilcinieties un sazinieties ar mums. Newegg.com Vēlamā konts ir izdevusi CITI, Salt Lake City, Utah un apkalpo I4 Commerce PO Box 5.018, Timonium, MD 21.094. vēstuli, tad saka iemesls ir tāpēc, ka tie varētu neatbilst kaut ar informāciju, ko es ja? Man piezvanīja un aicināja un tur saņemt pārcelts no klientu apkalpošanas uz vēlamo kontu atkal un atkal, un neviens nevar man palīdzēt. kāds ir līdzīgas problēmas? paldies |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| varētu būt, ka jums nav kredītreitinga, PE pamatā kredītkarti iirc un, ja jums nav nekādu kredīta vēsture viņi nevar pārbaudīt uz tā. Esmu manījusi labākais veids kā iegūt atbildi no newegg ir uz e-pastu viņiem. viņi ļoti izdevīgs tādā veidā (ir bijušas vairākas "free stuff" vai kompensācijas nodevu atbrīvojumu pieredze), un tur ir nekādi pārpratumi istabā.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Kas Carbon teica. Vai nu Jums nav kredītvēstures vai crappy kredītvēstures (un es domāju tiešām crappy, jo citbank ir emitenta lol, tie parasti izsniedz ikvienam, kam ķermeņa temperatūra). Ja Jums nav kredītvēstures, izbraukšana http://clarkhoward.com, Pārbaudiet, vai viņš ir ieteikt, lai izveidotu kredīta, un, ja nav jāmēģina klausīties viņa podcast, lai uzzinātu, kā un, lai uzzinātu kā nav ko stulbs ar to, ko skaidrā naudā esat. Ja jums ir slikta kredītu, viņš pateiks, cik likumīgi noteikt to, ņem kamēr bro un jums ir jāmaksā savu parādu, bet to var izdarīt. PIEZĪME ADMIN un visiem citiem: Clark Howard ir patērētājs konsultants. Viņš pārdod neko, viņš reklamē nekas, viņa patērētājs ieteikt ir ne tikai bezmaksas, bet tas ir īpašu interešu bezmaksas. Es vēlos tā varētu gūt labumu jūs ļaudīm pāri jūrai, bet es nezinu, cik daudz viņš saka applies. Viņš ir šeit ICON Atlanta Georgia, tik lielā mērā, ka viņš ir Valstī sindicēto radio un profilētas in Wall Street Journal. Es esmu pārliecināts, Dave, Jums ir kāds godīgs kā viņu Lielbritānijas, kas palīdz jums (mums) maz fellers pārdzīvot putru kredītkaršu kompānijām un lieliem uzņēmumiem ar zināmu zināšanu un vienlīdzīgi. Viņš tiešām palīdz mums "maz puiši" bez cerības naudas ieguvums no mums. Es nekādā veidā saistīts ar Clark Howard vai viņa mājas lapā. Es esmu Avid klausītāja viņa 15 gadu laikā un ir "TER" viņu vienu reizi grāmatu parakstīšanai. Viņš nevar zināt, ja man pienāca un iespēra viņam arse. Es zinu gan, ka tā varētu apstiprināt, ka Jūsu mājas lapa piedāvā bezmaksas, labu, palīdz cilvēkiem, viņš pats. Viņš faktiski JŪSU veida puisis. |
|
| |||
| |||
| Jā, es mēdzu klausīties viņa visu laiku, bet viņš tikai ļoti vēlu tagad kāda iemesla dēļ.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |