rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Ogólne Forum > Off Topic dyskusja

Register

Newegg preferowane konto?

Reply

Narzędzia wątku
Old 7 sierpnia 2008, 15:54
Członek grupy

Default Newegg preferowane konto?

Mam straszne doświadczenie próbuje zarejestrować się w preferowanym konta. I kliknij 'Zapisz i wpisz swoje informacje i ja dostać tę odpowiedź:

"Ważny komunikat dotyczący swój Newegg.com Preferred Account Application

Dear Paul

Dziękujemy za zakupy w Newegg.com

Z przykrością informujemy, że Państwa Newegg.com Preferred wniosku o otwarcie konta nie mogą zostać zatwierdzone w tym czasie.

Istnieje wiele powodów, dla których wniosek może zostać odrzucona. Aby zwiększyć prawdopodobieństwo aplikacja zostanie przyjęta, należy upewnić się, czy podana informacja właściwie do każdego z wymaganych pól. Aplikacja nie mogą być przetwarzane informacje niepełne lub nieprawidłowe.

Zachęcamy, aby spróbować ponownie, jeśli uważasz, że ten komunikat był spowodowany w błąd. Otrzymasz poufny list na adres rozliczeniowy w ciągu 7 dni przez US Mail o dodatkowe informacje.

Jeśli masz jakiekolwiek pytania lub wątpliwości, proszę nie wahać się kontakt.

Newegg.com żądany jest wydawane przez Citi, Salt Lake City, Utah i jest obsługiwany przez R4 Commerce PO Box 5018, Timonium, MD 21094 ".

list a potem mówi, że powodem jest, ponieważ nie pasowały do niczego się i informacjami?? Nazwałem i wezwał i keep getting przeniesione z obsługi klienta na preferowany czas uwagę i godzinę i nikt nie może mi pomóc.

ktoś ma podobne problemy?

dziękuję
Old 7 sierpnia 2008, 20:25
Grupa dawcy

może być to, że nie mają ratingu, PE jest zasadniczo iirc karty kredytowej i jeśli nie mają historii kredytowej nie może sprawdzić jej.

Zawsze prowadzi to najlepszy sposób, aby uzyskać odpowiedź z Newegg ma e-maila. są one bardzo duże, że sposób (miał wielu "darmowe prezenty" / doświadczeń zwrotu opłaty zwolnienie), a tam nie ma miejsca na nieporozumienia.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".

My System: 日夏子

Procesor (y):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Płyta główna:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamięć RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Karta graficzna (y):
PNY 8800GTS 320MB
Karta dźwiękowa:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chłodzenie:
4x yate-120mm + 200mm Loon górę
Sieć / Internet:
Qwest
Monitor (y):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (-y):
Windows XP + 7
Old 20 sierpnia 2008, 17:35
Grupa dawcy

Co Carbon powiedział. Albo nie masz historii kredytowej lub brzydko historii kredytowej (mam na myśli naprawdę bzdura, ponieważ citbank jest lol emitenta, zazwyczaj problem dla każdego z temperatury ciała).

Jeśli nie masz historii kredytowej, sprawdź http://clarkhoward.com, Sprawdź czy ma doradzać ustanowienia kredytu, a jeśli nie próbować słuchać jego podcasty, aby dowiedzieć się, jak i dowiedzieć się, jak nie być głupi, co masz gotówki. Jeśli masz złych kredytów, powie Ci, jak legalnie naprawić, ma bro chwilę i będziesz musiał zapłacić swoje długi, ale da się to zrobić.

UWAGA ADMIN i wszelkich innych, Clark Howard jest doradcą konsumentów. Sprzedaje nic, reklamuje NIC jego konsumentów doradza nie tylko wolne, ale to szczególne znaczenie darmo. Szkoda, że nie korzysta ona Ci ludzie po morzu, ale nie wiem jak dużo mówi zastosowanie. On jest ikoną tutaj Atlanta Georgia, tak że był na szczeblu krajowym grupowej w radiu i profilowane w Wall Street Journal.

Jestem pewien, Dave, masz kogoś uczciwego, jak go w Wielkiej Brytanii, która pomaga (pl) mały Fellers przejść przez ten bałagan z firm obsługujących karty kredytowe i dużych przedsiębiorstw w wiedzę i równoprawnym partnerem. On naprawdę pomaga nam "małe kulki", bez oczekiwania pieniężnej korzyści z nami. Ja jestem w żaden sposób związany z Clark Howard lub na jego stronie internetowej. Jestem zagorzałym słuchaczem jego o 15 lat i tak i nie "poznałem" go raz na podpisywanie książki. On nie zna mnie, gdybym podszedł i kopnął go w dupę. Wiem jednak, że byłby on zatwierdza witryny oferujące, wolne, DOBRY przyczynić się do ludzi, on robi to samo. On w rzeczywistości jest typem faceta.
Old 21 sierpnia 2008, 15:51
Grupa dawcy

Tak, używam go słuchać cały czas, ale on jest tylko na bardzo późno z jakiegoś powodu.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".
Reply

Register

Zakładki