![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| I sînt avand o experienta ingrozitor trying la spre semn sus pentru contul de preferat. Am semn faceţi clic pe sus şi introduceţi informaţiile mele şi i a lua acest răspuns: "Un mesaj important în ceea ce priveşte Newegg.com dumneavoastră preferată de cont Application Stimati Pavel Vă mulţumim pentru cumpărături la Newegg.com Regretăm să vă informăm că Newegg.com dumneavoastră preferată cerere de cont nu a putut fi aprobate în acest moment. Există mai multe motive de ce o cerere poate fi refuzată. Pentru a îmbunătăţi probabilitatea cererea dumneavoastră va fi aprobat, vă rugăm să vă asiguraţi că aţi introdus informaţiile dvs. de corect în fiecare dintre domeniile solicitate. Cererea dvs. nu pot fi procesate cu informaţii incomplete sau inexacte. Vă încurajăm să încercaţi din nou în cazul în care credeţi că acest mesaj a fost determinat în eroare. Veţi primi o scrisoare confidenţială la adresa dvs. de facturare în termen de 7 zile, prin intermediul SUA mail cu informaţii suplimentare. Dacă aveţi orice întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să nu ezitaţi să contactati-ne. Newegg.com preferată Contul este emis de Citi, Salt Lake City, Utah şi sunt deservite de I4 Comert PO Box 5018, Timonium, MD 21094. " scrisoarea apoi spune motivul este că ei nu au putut meci-am nimic cu informaţiile furnizate??? Am numit şi a cerut şi a păstra achiziţie transferat de la serviciul clienţi în când preferat cont şi de timp din nou, şi nimeni nu mă poate ajuta. oricine are probleme similare? mulţumesc |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ar putea fi faptul că nu aveţi nici un rating de credit, PE este în principiu, un iirc card de credit şi, dacă nu aveţi nici o istorie de credit acestea nu pot verifica pe ea. Am sustinut intotdeauna cel mai bun mod de a obţine un răspuns din newegg este de a le de e-mail. ele sunt extrem de generoase în acest fel (au avut mai multe "free stuff" / restituirea taxei de experienţe renunţare), şi nu există loc pentru neînţelegere.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ceea ce a spus de carbon. Fie nu aveţi nici o istorie de credit sau un istoric nasol de credit (şi I mean ÎNTR-ADEVÃR nasol, deoarece este citbank lol emitentul, de obicei, ele eliberează pentru oricine, cu o temperatura corpului). Dacă nu aveţi nici istorie de credit, a verifica afară http://clarkhoward.com, A verifica dacă el a consilia pentru stabilirea de credit, şi, dacă nu încercaţi să ascultaţi podcast-urile sale pentru a afla cum şi pentru a afla cum să nu fi prost cu ceea ce ai de numerar. Dacă aveţi rău de credit, el vă va spune cum punct de vedere juridic fix it, are un frate în acelaşi timp şi va trebui să plătească datoriile, dar se poate face. NOTA pentru a ADMIN, precum şi orice alte persoane: Clark Howard este un consilier de consum. El a vinde nimic, el face reclamă nimic, consumatorul sa consilieze este nu numai liber, dar este de interes special gratuit. Am dori să-l ai oameni buni ar putea beneficia de peste mare, dar nu ştiu cât de mult, spune el se aplică. El este un ICON aici, în Atlanta, Georgia, atât de mult pentru ca el a fost la nivel naţional sindicalizat de la radio şi profilate în Wall Street Journal. Sunt sigur că Dave, ai pe cineva cinstit ca el din Marea Britanie, care vă ajută să (ne) fellers putin trece de mizerie de companii de carduri de credit şi de afaceri mari cu unele cunoştinţe şi condiţii de egalitate. El într-adevăr does a ne ajuta sa "baieti mici", fără speranţa de câştig monetare de la noi. Eu sunt în nici un fel afiliat cu Clark Howard sau site-ul său. Sunt un ascultator pasionat al său de 15 ani sau acest lucru şi au "întâlnit", el o dată, la o semnarea carte. El nu ar şti-mă dacă am venit şi l-a lovit in cur. Stiu că, deşi el ar aproba de a oferi site-ului dumneavoastră liber, bine, pentru a ajuta oamenii, el face acelaşi lucru. El este un fel de fapt DUMNEAVOASTRĂ de tip. |
|
| |||
| |||
| Da, am folosit pentru a asculta-l tot timpul, dar el e cu adevărat doar pe târziu acum pentru un motiv oarecare.
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
![]() |
|
| Marcaje |