![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám hrozné skúsenosti sa snaží prihlásiť do preferovanej účet. I na tlačidlo zaregistrovať a zadať svoje údaje, a ja si túto odpoveď: "Dôležitou správu týkajúce sa vášho účtu Newegg.com prednostne Aplikácie Vážení Paul Ďakujeme vám za nákupy v Newegg.com S poľutovaním oznámiť, že váš účet Newegg.com prednostne žiadosti nemôžu byť schválené v tomto okamihu. Existuje niekoľko dôvodov, prečo žiadosť môže byť zamietnutá. Pre zlepšenie pravdepodobnosťou bude vaša žiadosť schválená, prosím, uistite, že ste zadali údaje správne do všetkých požadovaných polí. Vaša žiadosť nemôže byť spracovaná s neúplné alebo nepresné informácie. Odporúčame vám, aby ste skúste to znova, ak si myslíte, táto správa bola výzva omylom. Dostanete dôverný list fakturačnú adresu do 7 dní od USA cez e-mail s ďalšími informáciami. Ak máte akékoľvek otázky alebo pochybnosti, neváhajte sa kontaktujte nás. Newegg.com prednostne Konto Citi, Salt Lake City, Utah a je servisované I4 obchode PO Box 5018, Timonium, MD 21094 ". list potom hovorí, že dôvodom je, pretože nemôže zodpovedať nič s informáciami aj za predpokladu,?? Som volal a volal a Dostávam prevedená z zákaznícky servis na preferované účet znova a znova a nikto mi môže pomoct. niekto má podobné problémy? ďakujem ti |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| by mohlo byť, že nemáte žiadne rating, PE je v podstate IIRC kreditnú kartu, a ak nemáte žiadne úverové histórie nemôžu skontrolovať na to. Vždy som si udržiava najlepší spôsob, ako dostať odpoveď z Internetový obchod je zasielať e-mailom. Sú to nesmierne veľkorysý, že cesta (mali viac "free stuff" / vrátenie skúsenosti odpustenie poplatku), a nie je žiadny priestor pre nedorozumenia.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Carbon, čo povedal. Buď ste žiadny rating alebo mizerný úverovej histórie (a tým myslím naozaj mizerný, pretože citbank je emitent lol, zvyčajne problém, aby niekto s telesnú teplotu). Ak nemáte kreditnú históriu, pozrite sa http://clarkhoward.comSkontrolujte, či má radiť o zriadení úveru, a ak nie, skúste počúvať jeho podcasty zistiť, ako a zistiť, ako nebyť hlúpy hotovosti s tým, čo máte. Ak máte zlé úvery, bude mu poradí, ako právne vyriešiť, chvíľu trvá, brácho, a budete musieť platiť svoje dlhy, ale to možno vykonať. Poznámka k ADMIN a všetkým ostatným: Clark Howard je spotrebiteľ poradca. NIC, ktorý predáva, inzeruje, že nič, jeho spotrebiteľské poradenstvo je nielen zadarmo, ale je to osobitný záujem zadarmo. Prial by som si, že by bolo výhodné si ľudia cez more, ale nevím, jak moc mu hovorí platí. Je tu ICON v Atlante v štáte Georgia, a to natoľko, že bol národne združené v rádiu a profilovaná v denníku Wall Street Journal. Som si istý, Dave, máte niekto úprimný, ako je on vo Veľkej Británii, ktorý vám pomôže (cz) trochu chlapi dostať cez ten neporiadok spoločností, kreditnej karty a veľký obchod s určitými poznatkami a rovnocenne. Naozaj pomáha nám "malý kluci", bez očakávania, že peňažné zisky z nás. Ja som nijako spojený s Clark Howard alebo na jeho webovej stránke. Som vášnivým poslucháčom jeho 15 rokov alebo tak, a majú "met" ho raz pri autogramiáde. Nevedel by ma, či som prišla a kopol ho do zadku. Viem ale, že by schválenie Vašej webovej stránky ponúkajúce zadarmo, dobré, pomáhať ľuďom, ale robí to isté. Je to vlastne VAŠE typ chlapa. |
|
| |||
| |||
| Jo, Počúval som ho celú dobu, ale je to len na naozaj neskoro z nejakého dôvodu.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Dokončenie My Objednávka On Newegg Tomorrow uistiť všetky sú dobré! | PaintbalPunk 79 | Všeobecné Hardware Chat | 2 | 18. december 2008 17:44 |
| Newegg Hits Kanada !!!!!!!!!!!!!! | Bubba | Všeobecné Hardware Chat | 11 | 7. október 2008 19:58 |
| NewEgg: AMD 5400 +, Antec Sonata w / PSU $ 100 | Carbon | Všeobecné Hardware Chat | 3 | 14. September 2008 09:46 |
| NewEgg Bill Me Neskôr | lancerguy09 | Vypnúť Téma diskusie | 1 | 25. augusta 2008 14:11 |
| Preferovaný chuť Linux? | LCD Monitor | Linux & Alternatívne OS | 1 | 21. októbra 2006 07:07 |
| Thread Tools | |
| |