![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам један страшно искуство тежак за потписати горе за жељени рачун. Ја пријавим кликните и унесите податке моја и ја добили овај одговор: "Важна порука у вези са Вашим налогом Неуегг.цом Преферред Апплицатион Драги Павле Хвала Вам за куповину на Неуегг.цом Жалим желимо обавестити да је Ваш кориснички рачун апликације Жељени Неуегг.цом није могла бити одобрена у овом тренутку. Има више разлога зашто програм мај бити одбијена. Да бисте побољшали вероватноћа ваше пријаве ће бити одобрен, молимо проверите да ли сте исправно унели ваше податке у сваку од тражених поља. Ваша апликација не може бити обрађен са непотпуне или нетачне информације. Охрабрујемо вас да покушате поново Ако сматрате да се ова порука је затражено у грешци. Примићете писмо поверљиве адресе за наплату у року од 7 дана преко УС Маил са додатним информацијама. Ако имате било каквих питања или недоумица, молимо не устручавајте се контактирајте нас. Тхе Неуегг.цом Преферред налог издаје Цити, Салт Лаке Циты, Утах и сервисирати по И4 Цоммерце ПО Бокс 5018, Тимониум, МД 21094 ". слово каже онда разлог је због тога што нису могли ништа подударају с подацима које сам? Позвао сам и позвао и држати узимајући пренесене из службу за кориснике на жељену обзир време и време опет и нико може помоћ мене. ико имају сличне проблеме? хвала ти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| могло би да буде да нема кредитни рејтинг, ПЕ је у основи иирц кредитну картицу а ако немају кредитну историју не могу проверити на себи. Ја сам увек задржала је најбољи начин да добијете одговор од неуегг је да их послати е-маилом. они су јако великодушан тај начин (имали више "фрее стуфф" / поврат таксе одрицањем искуства), и нема простора за неспоразум.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Шта Царбон саид. Или немаш кредитну историју или јебани кредитне историје (и мислим СТВАРНО јебани, јер је издавалац цитбанк лол, они најчешће питање било коме са телесну температуру). Ако немате кредитну историју, цхецк оут хттп://цларкхоуард.цом, Проверите да ли је он има саветовати за утврђивање кредитне, а ако не покушајте слушати његов Подцастс сазнати како и да сазнате како да НИСУ глупи са тим што имате готовину. Уколико сте лоше кредит, он ће вам рећи како легално поправити, траје неко време и бро морате платити дугове, али то се може учинити. Напомена Да бисте Админ и било који други: Хоуард Цларк је потрошач савјетник. Он продаје ништа, он рекламира ништа, његов потрошача саветовати се не само бесплатно, али је посебан интерес бесплатно. Желим га могао имати користи ли народ преко мора, али не знам колико вреди, каже он. Он је овде у Ицон Атланта Георгиа, толико тако да је национално синдицирана на радију и профилирали у Уалл Стреет Јоурнал. Сигуран сам да Даве, имате неко поштен као што су га у Великој Британији која вам помаже да (нас) мало феллерс добити кроз неред картичних предузећа и велика пословања са неким знањем и равноправно. Он је уистину помажу нам "момци мало" без икаквих очекивања новчане добити од нас. Ја ни на који начин повезане са Хоуард Цларк или своју уеб локацију. Ја сам један од његових слушалаца лаком за 15 година или на тај начин те имати "срео" га у једном књиге потписивања. Он неће да знају ме ако сам дошао горе и шутирали су га у гузица. Иако знам да ће одобрити Ваше уеб странице које нуде бесплатно, добро, да се помогне људима, он чини исто. Он је заправо ВАШЕ врсту тип. |
|
| |||
| |||
| Ыеах, ЈА искориштен слушати га сво време, али он је на заиста касно сада само из неког разлога.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Финализира моје поруџбине На Неуегг Сутра побринете Све је добро! | ПаинтбалПунк 79 | Генерал Хардуаре Цхат | 2 | 18 децембар 2008 17:44 |
| Хитс Неуегг Канада !!!!!!!!!!!!!! | Буббле | Генерал Хардуаре Цхат | 11 | 7 октобар 2008 19:58 |
| НеуЕгг: АМД 5400 +, Антец Соната у / псу $ 100 | Царбон | Генерал Хардуаре Цхат | 3 | 14. сеп 2008 09:46 |
| НеуЕгг Билл ме касније | ланцергуы09 | Офф Топиц Дисцуссион | 1 | 25 аугуст 2008 14:11 |
| Преферред укус Линукс? | ЛЦД монитор | Линукс ОС и алтернативна | 1 | 21 октобар 2006 07:07 |
| Тхреад Тоолс | |
| |