менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Генеральний форуми > Off Topic Discussion

Register

Перевага Newegg рахунок?

Reply

Різьба Інструменти
Old 7 серпня 2008, 15:54
Член групи

Default Перевага Newegg рахунок?

У мене жахливий досвід намагаються зареєструватися в бажаних рахунок. Я натискаю зареєструватися і внести інформацію і я отримую таку відповідь:

"Важливе повідомлення про ваш Newegg.com Перевага рахунку Застосування

Дорогий Поль

Дякуємо вам за покупками в Newegg.com

Ми з жалем повідомляємо Вам, що Ваше Newegg.com Перевага рахунку заява не може бути затверджений на цей раз.

Є кілька причин, чому заявка може бути відхилена. Щоб підвищити ймовірність ваша заявка буде схвалена, будь ласка, переконайтеся, що ви ввели правильну інформацію в кожному з необхідні поля. Ваша заява не може бути оброблений з неповної або неточної інформації.

Ми рекомендуємо вам спробувати знову, якщо ви вважаєте це повідомлення було запропоновано помилково. Ви будете отримувати конфіденційні листи на ваш платіжний адресу протягом 7 днів за допомогою США пошти з додатковою інформацією.

Якщо у Вас є питання чи зауваження, будь ласка, не соромтеся Зв'язок з нами.

Перевага Newegg.com рахунку видається CITI, Солт-Лейк-Сіті, штат Юта і обслуговується I4 торгово PO Box 5018, Тімоніум, MD 21094 ".

У листі потім вважає, що причина в тому, що вони не можуть зрівнятися з небудь інформація, яку я зробив?? Я кликала, і подзвонив і постійно отримую передається від обслуговування клієнтів по привілейованих урахування часу і знову і ніхто не може мені допомогти.

когось є аналогічні проблеми?

Спасибо
Old 7 серпня 2008, 20:25
Донор групи

Може бути, у вас немає кредитних рейтингів, ПЕ в основному IIRC кредитних карт, і якщо у вас немає кредитної історії вони не можуть перевірити на ній.

Я завжди підтримував найкращий спосіб отримати відповідь з Newegg є надсилати їм повідомлення. вони надзвичайно щедре таким чином (мають безліч "Бонуси" / повернення плати відмову від досвіду), і тут немає місця для нерозуміння.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Old 20 серпня 2008, 17:35
Донор групи

Що сказав вуглецю. Або у вас немає кредитної історії або Crappy кредитної історії (я маю на увазі дійсно паршивої, оскільки citbank є емітентом LOL, вони зазвичай випускають будь-кому, хто має температуру тіла).

Якщо у вас немає кредитної історії, перевірити http://clarkhoward.com, Перевірте якщо у нього є консультувати щодо створення кредитних і, якщо не намагатися прислухатися до його подкасти щоб з'ясувати, як і з'ясувати, як не бути дурною з тим, що наявні у вас є. Якщо у вас поганий кредит, він скаже вам, як юридично це виправити, потрібен час Бро і ви повинні сплатити свої борги, але це може бути зроблено.

ПРИМІТКА адміністратора і будь-які інші: Говард Кларк є споживачем радник. Він продає нічого, він рекламує НІЧОГО, його споживчі радять не тільки вільним, але це спеціальний безвідсотковий. Бажаю йому було б корисно ви, хлопці, за морем, але я не знаю, скільки він говорить застосовується. Він є іконою тут, в Атланті Грузії, причому настільки, що він був національному шоу на радіо і профільованого в The Wall Street Journal.

Я впевнений, Дейв, у вас є хтось чесний, як він у Великобританії, яка допоможе Вам (нам) мало вальник отримати через безлад компанії, що випускають кредитні картки та великого бізнесу з певними знаннями і рівноправній основі. Він дійсно допомогти нам "маленькі люди" без перспектив отримання матеріальної вигоди від нас. Я жодним чином не пов'язані з Говард Кларк і його сайт. Я жадібний слухач його на 15 років або близько того і "познайомився" його одного разу на книгу підписання. Він не знав би, якщо б я підійшов і вдарив його в дупу. Я знаю, що, хоча він не схвалить ваш сайт, що пропонує безкоштовні, GOOD, допомогти людям, він робить те ж саме. Він дійсно ВАШ хлопець.
Old 21 серпня 2008, 15:51
Донор групи

Так, я слухав з ним все час, але він насправді тільки пізно з різних причин.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Завершення Моє замовлення На Newegg Завтра переконавшись все добре! PaintbalPunk 79 Генеральний обладнання чат 2 18 грудня 2008 17:44
Newegg Hits Канаді !!!!!!!!!!!!!! Bubba Генеральний обладнання чат 11 7 жовтня 2008 19:58
NewEgg: AMD 5400 +, Antec Sonata W / БП $ 100 Вуглець Генеральний обладнання чат 3 14 вересня 2008 09:46
NewEgg Bill Me Later lancerguy09 Off Topic Discussion 1 25 серпня 2008 14:11
Перевага смак Linux? РК-монітор Linux & альтернативних ОС 1 21 жовтня 2006 07:07
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.