![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| У мене жахливий досвід намагаються зареєструватися в бажаних рахунок. Я натискаю зареєструватися і внести інформацію і я отримую таку відповідь: "Важливе повідомлення про ваш Newegg.com Перевага рахунку Застосування Дорогий Поль Дякуємо вам за покупками в Newegg.com Ми з жалем повідомляємо Вам, що Ваше Newegg.com Перевага рахунку заява не може бути затверджений на цей раз. Є кілька причин, чому заявка може бути відхилена. Щоб підвищити ймовірність ваша заявка буде схвалена, будь ласка, переконайтеся, що ви ввели правильну інформацію в кожному з необхідні поля. Ваша заява не може бути оброблений з неповної або неточної інформації. Ми рекомендуємо вам спробувати знову, якщо ви вважаєте це повідомлення було запропоновано помилково. Ви будете отримувати конфіденційні листи на ваш платіжний адресу протягом 7 днів за допомогою США пошти з додатковою інформацією. Якщо у Вас є питання чи зауваження, будь ласка, не соромтеся Зв'язок з нами. Перевага Newegg.com рахунку видається CITI, Солт-Лейк-Сіті, штат Юта і обслуговується I4 торгово PO Box 5018, Тімоніум, MD 21094 ". У листі потім вважає, що причина в тому, що вони не можуть зрівнятися з небудь інформація, яку я зробив?? Я кликала, і подзвонив і постійно отримую передається від обслуговування клієнтів по привілейованих урахування часу і знову і ніхто не може мені допомогти. когось є аналогічні проблеми? Спасибо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Може бути, у вас немає кредитних рейтингів, ПЕ в основному IIRC кредитних карт, і якщо у вас немає кредитної історії вони не можуть перевірити на ній. Я завжди підтримував найкращий спосіб отримати відповідь з Newegg є надсилати їм повідомлення. вони надзвичайно щедре таким чином (мають безліч "Бонуси" / повернення плати відмову від досвіду), і тут немає місця для нерозуміння.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Що сказав вуглецю. Або у вас немає кредитної історії або Crappy кредитної історії (я маю на увазі дійсно паршивої, оскільки citbank є емітентом LOL, вони зазвичай випускають будь-кому, хто має температуру тіла). Якщо у вас немає кредитної історії, перевірити http://clarkhoward.com, Перевірте якщо у нього є консультувати щодо створення кредитних і, якщо не намагатися прислухатися до його подкасти щоб з'ясувати, як і з'ясувати, як не бути дурною з тим, що наявні у вас є. Якщо у вас поганий кредит, він скаже вам, як юридично це виправити, потрібен час Бро і ви повинні сплатити свої борги, але це може бути зроблено. ПРИМІТКА адміністратора і будь-які інші: Говард Кларк є споживачем радник. Він продає нічого, він рекламує НІЧОГО, його споживчі радять не тільки вільним, але це спеціальний безвідсотковий. Бажаю йому було б корисно ви, хлопці, за морем, але я не знаю, скільки він говорить застосовується. Він є іконою тут, в Атланті Грузії, причому настільки, що він був національному шоу на радіо і профільованого в The Wall Street Journal. Я впевнений, Дейв, у вас є хтось чесний, як він у Великобританії, яка допоможе Вам (нам) мало вальник отримати через безлад компанії, що випускають кредитні картки та великого бізнесу з певними знаннями і рівноправній основі. Він дійсно допомогти нам "маленькі люди" без перспектив отримання матеріальної вигоди від нас. Я жодним чином не пов'язані з Говард Кларк і його сайт. Я жадібний слухач його на 15 років або близько того і "познайомився" його одного разу на книгу підписання. Він не знав би, якщо б я підійшов і вдарив його в дупу. Я знаю, що, хоча він не схвалить ваш сайт, що пропонує безкоштовні, GOOD, допомогти людям, він робить те ж саме. Він дійсно ВАШ хлопець. |
|
| |||
| |||
| Так, я слухав з ним все час, але він насправді тільки пізно з різних причин.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Завершення Моє замовлення На Newegg Завтра переконавшись все добре! | PaintbalPunk 79 | Генеральний обладнання чат | 2 | 18 грудня 2008 17:44 |
| Newegg Hits Канаді !!!!!!!!!!!!!! | Bubba | Генеральний обладнання чат | 11 | 7 жовтня 2008 19:58 |
| NewEgg: AMD 5400 +, Antec Sonata W / БП $ 100 | Вуглець | Генеральний обладнання чат | 3 | 14 вересня 2008 09:46 |
| NewEgg Bill Me Later | lancerguy09 | Off Topic Discussion | 1 | 25 серпня 2008 14:11 |
| Перевага смак Linux? | РК-монітор | Linux & альтернативних ОС | 1 | 21 жовтня 2006 07:07 |
| Різьба Інструменти | |
| |