![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ами аз ще съм на почивка утре (16 август) за 2 седмици, така че ще се върна събота 30 август късно толкова вероятно все още няма да бъде на или след това, обаче, вероятно ще бъде на по тази неделя.
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Имате добра
![]() Някъде горещо?
Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Оставянето на форума е против правилата.
|
|||
|
|||
|
Благодаря и двете, Ще посетя Widemouth Bay, Cornwall, обикновено е хубаво, когато си отидат, и аз ще въвеждат обратно натоварване на снимките да се докаже, че
|
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Цитат:
Две думи, кървави влажно. Трактора почти имам заседна. Донеси много дъжд палта, welly ботуши, чадъри .... можете да си точка. Той е бил вали тук хубав много постоянна за последните 1,5 месеца. ![]() Това настрана, съм сигурен, че ще имате много време.
|
|
|||
|
|||
|
Можеш ли да ни изпратите някои дъжд serverdude? Ние (тук в Атланта Грузия), са в тежка суша и може да използвате някои от онова, което не искаш.
Забавлявайте се Thingie. |
|
|
|||
|
|||
|
Цитат:
|
|||
|
|||
|
По дяволите, всеки път, когато пътува през Атланта беше изпаряващ горещо, какво стана? Не може да използвате всички тези блата сте заобиколен от?
|
|||
|
|||
|
Не блата тук LOL, просто хубаво готино Южна лято.
А и благодарение serverguy, тя е от време на време да се дава, но имаме 3 инча да доставяме. Предполагам сте изпратили няколко опаковки и всички те имам тук наведнъж ............. |
|
|
|||
|
|||
|
Цитат: