![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| No Jedu na dovolenou zítra (16. srpna) za 2 týdny, tak uvidíme se dostat zpět sobotu 30. srpna pozdě takže asi ještě nebude na potom buď se však zřejmě bude, že na na neděli.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Přeji dobrý ![]() Někde horké?
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Odcházení je v rozporu s pravidly fóra.
| |||
| |||
| Díky oběma, budu to Widemouth Bay, Cornwall, je obvykle příjemné, když půjdeme a uvidíme přivézt spoustu obrázků, aby prokázal, že |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
Dvě slova, krvavé mokra. Traktor dostal téměř přilepená. Přinést spoustu dešti kabáty, Welly boty, deštníky .... jsi můj bod. Bylo tady prší prakticky konstantní za poslední 1,5 měsíce. ![]() Že zrušil, jsem si jistý, že bude mít velký čas.
|
| |||
| |||
| Můžete poslat nám déšť serverdude? My (zde v Atlantě Gruzie) se nacházejí v těžké sucho a mohla využít některé, které nechcete. Bavte Thingie. |
|
| |||
| |||
| Citace:
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Sakra, pokaždé, když jsem cestoval přes Atlanta bylo zamžený horké, co se stalo? Nelze používat všechny ty močály jste obklopeni?
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Ne bažin tady lol, prostě příjemné pohodě Jižní léta. Oh a serverguy díky, to trvalo jen chvíli dodat, ale máme 3 palce dodat. Myslím, že jste poslal několik balíků a všichni máme tu najednou ............. |
|
| |||
| |||
| Citace:
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Iexplore.exe viru a jeho tam za pár týdnů: (((HELP)) | juicey | Virus, spyware a bezpečnost | 29 | 27 dubna 2009 20:07 |
| Thread Nástroje | |
| |