![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Λοιπόν Πάω για διακοπές αύριο (16η Αυγούστου) για 2 εβδομάδες, οπότε θα είναι να επιστρέψει το Σάββατο 30 Αυγ. αργά ώστε πιθανότατα ακόμα δεν θα είναι στη συνέχεια, είτε για την, ωστόσο, θα είναι πιθανότατα για την επί της Κυριακής.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχετε μια καλή ![]() Κάπου ζεστό;
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αφήνοντας κατά φόρουμ είναι κανόνες.
| |||
| |||
| Ευχαριστούμε και τα δύο, Πάω να Widemouth Bay, Cornwall, συνήθως Είναι ωραίο όταν πάμε, και θα φέρει πίσω τα φορτία των φωτογραφιών για να το αποδείξει |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
Δύο λόγια, αιματηρό υγρό. Tractor σχεδόν έχεις κολλήσει. Φέρε πολλές βροχές παλτά, welly μπότες, ομπρέλες .... έχετε τη δική μου. Έχει βρέχει εδώ λίγο πολύ σταθερή για τα τελευταία 1,5 μήνες. ![]() Η άκρη, είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.
|
| |||
| |||
| Μπορείτε να μας στείλετε κάποια βροχή serverdude; Εμείς (εδώ στην Ατλάντα της Γεωργίας) είναι σε σοβαρή ξηρασία και θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει κάποια από εκείνο που δεν θέλετε. Καλή διασκέδαση Thingie. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Διάολε, κάθε φορά που ταξίδεψε μέσω της Ατλάντα ήταν ατμώδης ζεστό, τι έγινε; Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλα αυτά τα βάλτους είστε γύρω;
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| |||
| |||
| Δεν βάλτους εδώ lol, μόνο ωραία καλοκαίρια δροσερά νότια. Ω και χάρη serverguy, ενώ χρειάστηκε να παραδώσει αλλά πήραμε 3 ίντσες να παραδώσει. Μάλλον σας έστειλε αρκετά πακέτα και όλοι έχουμε εδώ μαζί ............. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Iexplore.exe Virus και τα εκεί για μερικές εβδομάδες: (((HELP)) | juicey | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 29 | 27 Απρ 2009 20:07 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |