![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na megyek nyaralni holnap (augusztus 16.) 2 hetes, így én is kap vissza augusztus 30. szombat késő így valószínűleg még nem lesz az, akkor sem, azonban valószínűleg az, hogy vasárnap.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Van egy jó ![]() Valahol meleg?
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Elhagyása ellen fórum szabályokat.
| |||
| |||
| Köszönöm mindkét fogok Widemouth Bay, Cornwall, Ez általában szép, mikor megy, és én vissza, hogy rengeteg kép, hogy ez |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
Két szó, véres nedves. Traktor majdnem elakadt. Hozz sok eső kabátok, csizmák welly, esernyő .... kapsz én pont. Úgy esik itt nagyjából változatlan az elmúlt 1,5 hónap. ![]() Ettől eltekintve, biztos vagyok benne, hogy lesz egy nagy idő.
|
| |||
| |||
| Küldene bennünket az eső serverdude? Mi (itt Atlantában Grúzia), a súlyos aszály és egy kis, amit nem akarsz. Have fun dolog. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| A fenébe is, minden alkalommal, amikor utaztam, Atlanta párás meleg volt, mi történt? Nem használ minden mocsarak van körülvéve?
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| |||
| |||
| Nincs itt mocsarak lol, csak szép hűvös nyarak dél. Ja és köszönöm serverguy, azt egy kicsit, hogy de van, hogy 3 centi. Azt hiszem, több küldött csomagokat, és minden van itt egyszerre ............. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
__________________ serverguy |