![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ובכן, אני הולך על החג מחר (16 אוגוסט) עבור 2 שבועות, אז ניתן יהיה לקבל חזרה בסוף יום שישי 30 אוגוסט כך כנראה עדיין לא יהיה על כך גם, אולם סביר להניח כי על להיות ראשון.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| תעשו טובה ![]() איפשהו חם?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| השארת הפורום היא נגד החוקים.
| |||
| |||
| תודה שניהם, אני הולך Widemouth Bay, Cornwall, זה נחמד, בדרך כלל כאשר אנחנו מגיעים, ואני יהיה להחזיר המון תמונות כדי להוכיח את זה |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
שתי מילים, דם טרי. טרקטור כמעט ירדו תקועה. תביא הרבה גשם מעילים, welly המגפיים, umbrellas .... אתה מקבל את הנקודה. זה כבר כאן גשם די הרבה קבוע עבור 1.5 החודשים האחרונים. ![]() זה בצד, אני בטוח יהיה לך זמן רב.
|
| |||
| |||
| האם אתם יכולים לשלוח לנו קצת גשם serverdude? לנו (כאן באטלנטה ג 'ורג' יה) נמצאים חמורה הבצורת עם אפשרות להשתמש בחלק הזה שבו אתה לא רוצה. תיהני Thingie. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| לעזאזל, אני כל הזמן נסעו דרך אטלנטה היה הביל חם, מה קרה? אתה לא יכול להשתמש בכל אלה swamps אתה מוקף?
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| |||
| |||
| אין כאן swamps LOL, פשוט נחמד מגניב דרום הקיץ. אה ותודה serverguy, זה לקח הרבה זמן כדי לספק אבל יש לנו 3 אינצ 'ים כדי לספק. אני מניח ששלחת מספר חבילות והם יש כאן הכל בבת אחת ............. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
__________________ serverguy |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Iexplore.exe וירוס שלה הייתי שם במשך כמה שבועות: (((עזרה)) | juicey | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 29 | -27 לאפריל 2009 20:07 |
| שרשרת כלים | |
| |