![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu es dodos atvaļinājumā rīt (16 augusts) 2 nedēļas, tāpēc es būšu Atgriešanās sestdiena 30 augusts vēlu, lai, iespējams, vēl nebūs būt vai nu, tomēr, iespējams, būs uz šajā svētdienā.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ir labs ![]() Kaut kur karsts?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Atstājot ir pret foruma noteikumiem.
| |||
| |||
| Paldies abiem, es dodos uz Widemouth Bay, Cornwall, It's parasti jauki, ja mēs ejam, un es atkal slodzes bildes, lai to pierādītu |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Divi vārdi, asiņainu slapji. Traktors gandrīz got iestrēdzis. Bring daudz lietus mēteļi, welly apavi, lietussargi .... jums manu punktu. Tas ir lietus noteikti šeit diezgan daudz nemainīga pēdējos 1,5 mēnešus. ![]() Ka malā, es esmu pārliecināts, ka jums būs liels laiks.
|
| |||
| |||
| Vai jūs varat nosūtīt mums dažas lietus serverdude? Mēs (šeit Atlanta Gruzija) ir liels sausums un varētu izmantot daļu no tā, kas jūs nevēlaties. Have fun Thingie. |
|
| |||
| |||
| Quote:
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Elle, katru reizi, kad es ceļoja pa Atlanta bija tvaikojošs karsts, kas noticis? Nevar izmantot visas tās purviem jūs apkārt?
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
|
| |||
| |||
| Ne purvi šeit lol, tikko nice cool Dienvidu vasarā. Ak, un paldies serverguy, bija vienlaikus nodrošināt, bet mums ir 3 collas rīkoties. I guess jums nosūtīt vairākus iepakojumus un viņi visi ieguva šeit uzreiz ............. |
|
| |||
| |||
| Quote:
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Bookmarks |