![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Well I'm going on holiday jutro (16 sierpnia) na 2 tygodnie, więc będę powrocie sobota 30 sierpnia, tak późno, prawdopodobnie nadal nie będą wówczas w sprawie, jednak będzie prawdopodobnie w tym dniu niedzielę.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Have a good one ![]() Gdzieś na gorąco?
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pozostawienie forum jest przeciwko zasadom.
| |||
| |||
| Dzięki obu, I'm going to Widemouth Bay, Cornwall, to zazwyczaj miłe, gdy idziemy, and I'll bring back ładuje zdjęcia to udowodnić |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
Dwa słowa, krwawe mokrych. Traktor prawie dostałem stuck. Doprowadzić mnóstwo deszczu płaszcze, buty welly, parasole .... you get my point. Został on raining tutaj bardzo stałej za ostatnie 1,5 miesięcy. ![]() That aside, I'm sure you will have a great czasu.
|
| |||
| |||
| Czy możecie wysłać nam deszcz serverdude? My (tutaj w Atlancie Gruzji) są w poważnej suszy i może korzystać z niektórych z tych, które nie chcesz. Miłej zabawy Thingie. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Hell, każdym razem, gdy podróżował po Atlancie był ekscytujący gorąco, co się stało? Czy nie można korzystać ze wszystkich tych bagnach jesteś otoczony?
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Nr bagna tutaj lol, po prostu cool nice południowej latami. No i dzięki serverguy, to trwało długo, ale wydaje mamy 3 cale dostarczyć. Chyba wysłane kilka pakietów i wszystkie one się tu naraz ............. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
__________________ serverguy |