![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| No Jedu na dovolenku zajtra (16. augusta) za 2 týždne, tak uvidíme sa dostať späť sobotu 30. augusta neskoro takže asi ešte nebude na potom buď sa však zrejme bude, že na na nedeľu.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Prajem dobrý ![]() Někde horúce?
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Odchod je v rozpore s pravidlami fóra.
| |||
| |||
| Vďaka obom, budem to Widemouth Bay, Cornwall, je obvykle príjemné, keď pôjdeme a uvidíme přivézt veľa obrázkov, aby preukázal, že |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
Dve slová, krvavé mokra. Traktor dostal takmer prilepené. Priniesť veľa dažďu zvrchníky, Well topánky, dáždniky .... jsi můj bod. Bolo tu prší prakticky konštantný za posledné 1,5 mesiaca. ![]() Že zrušil, som si istý, že bude mať veľký čas.
|
| |||
| |||
| Môžete poslať nám dážď serverdude? My (tu v Atlante Gruzínsko) sa nachádzajú v ťažkej sucho a mohla využiť niektoré, ktoré nechcete. Bavte Thingie. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Sakra, zakaždým, keď som cestoval cez Atlanta bolo zamžený horúce, čo sa stalo? Nemožno používať všetky tie močiare ste obklopení?
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Nie bažin tady lol, jednoducho príjemné pohodě Južné roky. Oh, a to vďaka serverguy, to trvalo len chvíľu dodať, ale máme 3 palca dodať. Myslím, že ste poslal niekoľko balíkov a všetci máme tu naraz ............. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
__________________ serverguy |