![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Па идем сутра на годишњи одмор (16. аугуст) за 2 недеље, па ћу бити добијање натраг субота 30. аугуст касно тако вероватно и даље неће бити на било тада, међутим, вероватно ће бити на том недељу.
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Хаве а гоод један
![]() Негдје вруће?
Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Одлазак је против правила форума.
|
|||
|
|||
|
Хвала обоје, идем на Уидемоутх Баы, Цорнуалл, Ит'с нице обично кад смо кренули, а ја ћу вратити хрпе слика да докаже да
|
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Куоте:
Две речи, крвничком мокро. Трактор скоро добио заглави. Донесите доста кише капут, уеллы чизме, Кишобрани .... добијате моју тачку. Она је овде кише прилично много Константа у последњих 1,5 месеца. ![]() То на страну, сигуран сам да ћете имати велик време.
|
|
|||
|
|||
|
Можете ли нам послати неке кише сервердуде? Ми (овде у Атланти Грузија) су у тешким сушама и могу користити неке од онога што не желите.
Забавите Тхингие. |
|
|
|||
|
|||
|
Куоте:
|
|||
|
|||
|
Хелл, сваки пут сам путовао кроз Атланта је пун паре вруће, шта се десило? Не могу вам користити све оне мочваре окружени сте?
|
|||
|
|||
|
Нема мочваре овде лол, баш лепо цоол Јужна љета.
Ох, а захваљујући сервергуы, био је неко време да достави али имамо 3 инча избавити. Ваљда вас послао неколико пакета и сви су овде одједном ............. |
|
|
|||
|
|||
|
Куоте: