![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ну, я йду у відпустку завтра (16 серпня) протягом 2 тижнів, так що я повинен повернутися суботу 30 серпня запізненням, з тим, ймовірно, ще не буде на то або, проте, ймовірно, буде на що по неділю.
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ті, хто має гарне
![]() Где-то гаряче?
Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Залишаючи це проти правил форуму.
|
|||
|
|||
|
Завдяки обом, я збираюся Widemouth Bay, Cornwall, звичайно приємно, коли ми йдемо, і я буду повернути навантажень фотографії, щоб довести це
|
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Цитата:
Два слова, кривава мокрий. Тракторний майже застряг. Принесіть багато плащі, Welly чоботи, парасольки .... Ви отримаєте мою точку зору. Він був дощ сюди майже постійної протягом останніх 1,5 місяців. ![]() Саме в бік, я впевнений, що у вас буде більше часу.
|
|
|||
|
|||
|
Ви можете надіслати нам дощ serverdude? Ми (тут, в Атланті Грузія) знаходиться в сильної засухи і можуть використовувати деякі з того, що ви не хочете.
Удачи Thingie. |
|
|
|||
|
|||
|
Цитата:
|
|||
|
|||
|
Чорт, кожен раз, коли я подорожував по Атланті було Steamy гарячим, що сталося? Не вдається використовувати всі ці болота тебе оточують?
|
|||
|
|||
|
Ні боліт тут LOL, просто приємно прохолодно південного літа.
Та й завдяки serverguy, треба деякий час, щоб доставити, але ми отримали 3 дюймів до доставки. Я думаю, ви відправили декілька пакетів, і всі вони отримали тут відразу ............. |
|
|
|||
|
|||
|
Цитата: