![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Форум правилата казват да останат на темата, така че аз съм в дълбоки проблеми с това! ![]() Просто се чудех дали някой е имал кавички, че са открили достатъчно дълбоко да споделите? Ето няколко, за да стартирате топката подвижния: (От The Simpsons Movie) Хоумър Симпсън, обхванала една Библия, и трескаво Fanning страниците му: "Тази книга! Това не е отговор!" Кристофър Хитчинс "Какво може да се твърди без доказателства, може да бъде освободен без доказателства." Какви са вашите favo (ф) ритуали?
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Дори счупен часовник е точно два пъти на ден
| |||
| |||
| Цитат:
Далеч повече от един часовник, че е малко по-бързо или бавно!
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| "В началото на червей получава птица." - Merrie мелодии
|
| |||
| |||
| "доколкото съм запознат, на компютъра ми не е имал неоткриваеми вируси" |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| "По-добре да се изгори, отколкото да изчезне" Kurgen, Highlander. "Това не е трагичен да умре правиш това, което те обичам" Bodie, Точка на пречупване. Яки линии.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мислех, че Кърт Кобейн каза, че горят или изчезне цитирам, или не той просто да го "символ" LOL
Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! Моята система: Мина
|
|
| |||
| |||
| Нийл Йънг пише My My, Hey Hey, които са имали По-добре да се изгори, отколкото да изчезне линия в нея много преди Кърт Kobain започна да го използвате. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| (неизвестен) в един свят без стени и огради, който се нуждае прозорци и врати
| |||
| |||
| Не е роден с достатъчно средни пръсти. ![]() Мерилин Менсън. |