![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Fórum pravidla říkají, zůstat na téma, takže jsem v hluboké problémy s this one! ![]() Jen se ptala, zda někdo měl nějaké citace, které našli dost hluboký podělit? Zde je pár začít míč do hry: (From The Simpsons Movie) Homer Simpson, chytil bible, a horečně rozdmýchává její stránky: "Tato kniha! Nemá žádnou odpověď!" Christopher Hitchens "Co lze tvrdit bez důkazů může být zamítnuta bez důkazů." Jaké jsou vaše Fava (u) obřady?
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dokonce i rozbité hodiny mají dvakrát za den pravdu
| |||
| |||
| Citace:
Mnohem víc, než hodiny, které je mírně rychle nebo pomalu!
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| "Červ brzy dostane pták." - Melodie Merrie
|
| |||
| |||
| "Pokud vím, můj počítač nemá žádný nezjistitelné viry" |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| "Je lepší vyhořet, než to fade away" Kurgen, Highlander. "Není to tragické smrti dělat to, co máte rádi" Bodie, bod Break. Awesome linky.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Myslel jsem, že Kurt Cobain řekl vyhoření nebo slábnout cenovou nabídku, nebo se mu prostě dělat to 'známé' lol
Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! Můj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| Neil Young napsal My My, Hey Hey, který měl Je lepší vyhořet, než opadnou linie v ní dlouho předtím, než Kurt Kobain začal používat. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| (neznámé) ve světě bez zdi a ploty, kdo potřebuje okna a vrata
| |||
| |||
| Jsem se nenarodila s dostatečným střední prsty. ![]() Marilyn Manson. |