![]() |
|
| |||
| |||
| Φόρουμ κανόνες λένε να παραμείνουν στο θέμα, έτσι είμαι σε βαθύ πρόβλημα με αυτό! ![]() Απλά αναρωτήθηκε αν κάποιος είχε αναφέρει ότι είχαν βρεθεί αρκετά βαθιά για να μοιραστείτε; Εδώ είναι ένα ζευγάρι για να αρχίσει η μπάλα τροχαίο: (From The Simpsons Movie) Homer Simpson, clutching μια Βίβλο, και πυρετωδώς Fanning σελίδες του: "Αυτό το βιβλίο! Δεν έχει καμία απάντηση!" Christopher Hitchens "Τι μπορεί να υποστηριχθεί δεν αποδεικτικά στοιχεία μπορούν επίσης να απορριφθεί δεν αποδεικτικά στοιχεία." Ποια είναι favo σας (u) τελετουργίες;
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ακόμη και ένα σπασμένο ρολόι είναι σωστό δύο φορές την ημέρα
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Πολύ περισσότερο από ένα ρολόι που είναι λίγο αργά ή γρήγορα!
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| |||
| |||
| "Η πρόωρη σκουλήκι παίρνει το πουλί." - Merrie Μελωδίες
|
| |||
| |||
| "όσο γνωρίζω, ο υπολογιστής μου δεν είχε καμία ανιχνεύσιμα ιούς" |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| "Είναι καλύτερο να καίγονται έξω από το να μαραζώσει" Kurgen, Highlander. «Δεν είναι τραγικό να πεθάνει κάνει αυτό που αγαπάς" Bodie, Point Break. Awesome γραμμές.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Νόμιζα Kurt Cobain είπε το έγκαυμα έξω ή fade away παραθέτω, ή έκανε ακριβώς κάνει διάσημο "lol το"
Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
|
| |||
| |||
| Neil Young έγραψε μου μου, Hey Hey η οποία είχε την Είναι καλύτερα να καίγονται έξω από το να εξασθενίσει μακριά γραμμή σε αυτό πολύ πριν από Kurt Kobain αρχίσει τη χρήση του. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| (άγνωστο) σε έναν κόσμο που δεν τοίχους και φράχτες που χρειάζεται παράθυρα και πύλες
| |||
| |||
| Δεν γεννήθηκα με αρκετά μεσαία δάχτυλα. ![]() Marilyn Manson. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Συνέχεια από το θέμα σχετικά με το λειτουργικό σύστημα Windows της | Axegrinder | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 7 | 14 Φεβ 2008 15:10 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |