![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pravila foruma reći da ostane na temu, tako da sam u dubokom problema sa ovaj neki! ![]() Dovoljno je pitao je li bilo tko je bilo citati kako su našli dovoljno duboka za razmjenu? Evo par za početak loptu valjanje: (From The Simpsons Movie) Homer Simpson, clutching Bibliju, i grozničavo Fanning svojim stranicama: "Ova knjiga! To nema odgovora!" Christopher Hitchens "Ono što se može ustvrdio bez dokaza može biti otpušten bez dokaza." Koje su vaše favo (u) obreda?
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Čak i slomljena sat ima pravo dva puta dnevno
| |||
| |||
| Quote:
Daleko više od sat koji je malo brzo ili sporo!
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||
| |||
| "Rano crv dobiva ptica." - Merrie Melodies
|
| |||
| |||
| "koliko sam svjestan, moje računalo nije imao nedetektabilnu virusa" |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| "Bolje je izgorjeti nego izblijedjeti daleko" Kurgen, Highlander. "To nije tragična smrt radiš ono što te volim" Bodie, Point Break. Strašan linije.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ja mislio Kurt Cobain rekao pregorjeti ili rasplinuti citat, ili ti je samo da ga 'poznatom' lol
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|
|
| |||
| |||
| Neil Young je napisao My My, Hey Hey koja je Bolje je izgorjeti nego izblijedjeti daleko linija u njoj dugo prije nego što Kurt Kobain pokrenut koristeći Internet. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| (nepoznato) u svijetu bez zidova i ograda koja je potreba prozori i vrata
| |||
| |||
| I nije rođen s dovoljno srednjim prstima. ![]() Marilyn Manson. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Pridržavajte se na tu temu u Windows OS-a | Axegrinder | Virus, Spyware i sigurnost | 7 | 14. veljača 2008 15:10 |
| Thread Tools | |
| |