![]() |
|
| |||
| |||
| חוקי הפורום אומרים להישאר בנושא, אז אני בצרה צרורה עם זה! ![]() רק תהיתי אם מישהו מצטט את כל שהם מצאו עמוקה מספיק כדי לחלוק? הנה כמה להתחיל לגלגל את הכדור: (מתוך הסרט משפחת סימפסון) הומר סימפסון, מחזיקה תנ"ך, בקדחתנות מנפנפים דפיו: "ספר זה! אין לה תשובות!" Christopher Hitchens "מה יכול להיות קבע ללא ראיות יכול גם להיות מפוטרים ללא כל ראיה." מה favo (U) טקסי שלך?
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אפילו שעון שבור צודק פעמיים ביום
| |||
| |||
הרבה יותר שעון כי הוא מעט מהירה או איטית!
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| |||
| |||
| "התולעת מוקדם מקבל את הציפור." - נעימות Merrie
|
| |||
| |||
| "ככל שאני יודע, המחשב שלי לא היתה ניתנת לגילוי וירוסים" |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| "מוטב להישחק מאשר להתפוגג" Kurgen, איש הנצח. "זה לא טרגי למות עושה את מה שאתה אוהב" Bodie, הפסקת פוינט. קווי Awesome.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| חשבתי קורט קוביין אמר לשרוף או להתפוגג לצטט, או שהוא פשוט לעשות את זה "lol המפורסם '
|
| |||
| |||
| ניל יאנג כתב שלי, שלי היי היי אשר היה מוטב להישחק מאשר להתפוגג קו זה זמן רב לפני קורט Kobain התחילו להשתמש בו. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| (לא ידוע) בעולם ללא הגדרות והחומות מי צריך חלונות ושערים
| |||
| |||
| לא נולדתי עם אצבעות באמצע מספיק. ![]() מרילין מנסון. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| פעל על מן הנושא של מערכת ההפעלה Windows | Axegrinder | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 7 | 14th פברואר 2008 15:10 |
| שרשרת כלים | |
| |