![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Forumo taisyklės pasakyti likti tema, todėl esu giliai problemų su šiuo vienu! ![]() Tik neaišku, ar kas nors jokių kabučių, kad jie rado didžiulį pakankamai dalintis? Čia yra pora pradėti pokalbį: (From Simpsons Movie) Homer Simpson, clutching Biblija ir Nieprzytomnie linkęs savo puslapius: "Ši knyga! Ji neturi jokio atsakymo! Christopher Hitchens "Kas gali teigti be įrodymų taip pat gali būti atmestas, be įrodymų." Koks yra jūsų favo (u) apeigas?
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Net neveikia laikrodis rodo teisingą laiką dukart per dieną
| |||
| |||
| Citata:
Kiek daugiau nei laikrodis, kad yra šiek tiek greitai arba lėtai!
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| |||
| |||
| "Anksti širdys gaus paukštis". - Merrie Melodies
|
| |||
| |||
| "kiek man žinoma, mano kompiuteris neturi nepastebimo virusų" |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| "It's better to burn out nei to fade away" Kurgen, Kalnietis. "Tai nėra tragiška mirti daryti tai, ką myli" Bodie, Point Break. Awesome linijos.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Maniau, kad Kurt Cobain pasakė nuvargti arba išnyks citata, ar jis padarė tiesiog padaryti jį "garsiąją" lol
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
|
| |||
| |||
| Neil Young parašė My My, Hey Hey kuris turėjo It's better to burn out negu išnyks linijos jis ilgai prieš Kurt Kobain pradėjo jį naudoti. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| (unknown) į pasaulį be sienų ir tvorų, kurie turi langai ir vartai
| |||
| |||
| Aš ne gimsta su pakankamai viduryje pirštais. ![]() Marilyn Manson. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Sekite dėl iš Windows OS temą | Axegrinder | Virus, Spyware & Security | 7 | 14 vasaris 2008 15:10 |
| Temos įrankiai | |
| |