![]() |
|
| |||
| |||
| Normu saka palikt par tēmu, tāpēc es esmu dziļi nepatikšanās ar šo vienu! ![]() Tikai radās jautājums, vai kāds bija kādi quotes, ka viņi atklāja dziļu pietiekami, lai dalītos? Šeit ir pāris sākt lodīšu velmēšanas: (No Simpsons Movie) Homer Simpson, clutching bible, un drudžaini ventilācijas tās lapas: "Šis grāmatu! Tam nav atbildes!" Christopher Hitchens "Ko var apgalvot, bez pierādījumiem var noraidīt bez pierādījumiem." Kādas ir jūsu favo (u) rituāli?
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pat šķelto pulksteni ir tiesības divas reizes dienā
| |||
| |||
| Quote:
Daudz vairāk nekā diennakti, kas ir viegli ātri vai lēni!
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
|
| |||
| |||
| "Agri tārps izpaužas putns". - Merrie Melodijas
|
| |||
| |||
| "cik man zināms, mana datora nav bijis nenosakāmu vīrusu" |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| "Ir labāk izdegt nekā fade away" Kurgen, Highlander. "Tas nav traģisks mirt darīt to, ko tu mīli" Bodie, Point Break. Awesome līnijas.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es domāju, Kurt Cobain teica izdegt vai izzušanu cenas piedāvājumu, vai viņš vienkārši dara to "slaveno" lol
Iekšpuses šo ābolu pīrāgs temperatūra ir virs 1000 grādiem. Ja es saspiediet to, ir izkausēta Bramley ābolu reaktīvo būs squirt out. Varētu iet savu ceļu, varētu iet mine. Katrā ziņā viens no mums iet uz leju!! Mana sistēma: Mans
|
|
| |||
| |||
| Neil Young wrote My My, Hey Hey kas bija Labāk izdegt nekā izzušanu līniju tajā ilgi pirms Kurt Kobain sāka to izmantot. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| (nav zināms), kas pasauli bez sienām un sētām, kam vajadzīga logi un vārti
| |||
| |||
| Es nav dzimis ar pietiekami vidū pirkstiem. ![]() Marilyn Manson. |
![]() |
|
| Bookmarks |