![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Forum rules powiedzieć, aby pozostać na temat, więc jestem wielki problem z tą! ![]() Ciekawa, czy ktoś miał żadnych ofert, że znaleźli wystarczająco głębokie, aby przesłać? Oto kilka rozpocząć potoczyły: (From The Simpsons Movie) Homer Simpson, trzymając się Biblii i gorączkowo Fanning swoich stronach: "Ta książka! Nie ma odpowiedzi! Christopher Hitchens "Co można stwierdzić bez dowodów może zostać odwołany bez dowodów". Jakie są wasze favo (u) obrzędy?
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nawet złamane prawo zegar dwa razy na dobę
| |||
| |||
| Cytat:
Znacznie więcej niż zegar, który jest nieco wolno czy szybko!
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| "Na początku robak dostaje ptaków." - Merrie Melodies
|
| |||
| |||
| "O ile wiem, mój komputer nie miał niewykrywalne wirusy" |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| "Lepiej się wypalić niż to fade away" Kurgen, Highlander. "To nie jest tragiczna śmierć robi to, co kochasz" Bodie, Point Break. Awesome linii.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Myślałem, że Kurt Cobain powiedział wypalić lub zanikać ofertę, czy też po prostu zrobić to "słynny" lol
Temperatura wewnątrz tego jabłecznik jest ponad 1000 stopni. Jeśli wycisnąć to, strumienia stopionego Bramley Apple obsikać obecnie. Czy go na swój sposób; mogłyby kopalni. Tak czy inaczej, jedno z nas będzie w dół! My System: Mój
|
|
| |||
| |||
| Neil Young napisał My My, Hey Hey, który miał Lepiej się wypalić niż to fade away linii długo przed Kurt Kobain zaczął używać go. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| (nieznane), w świecie bez murów i ogrodzeń, kto potrzebuje okien i bram
| |||
| |||
| Nie urodziłem się z dość średnim palce. ![]() Marilyn Manson. |
![]() |
|
| Zakładki |