![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Forum rules spun să rămână pe subiect, aşa că eu sunt în probleme profunde cu asta! ![]() Întrebat doar dacă cineva a avut nici o citate, că ele au găsit destul de profundă pentru a partaja? Aici sunt un cuplu pentru a începe mingea laminare: (From The Simpsons Movie) Homer Simpson, ţinând în braţe o Biblie, şi febril Fanning paginile sale: "Această carte! Nu are nici un răspunsuri!" Christopher Hitchens "Ce se poate afirma fără dovezi poate fi, de asemenea, respins fără dovezi." Care sunt favo dvs. (u) rituri?
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Chiar şi un ceas rupt este dreptul de două ori pe zi
| |||
| |||
| Citat:
Mult mai mult decât un ceas care este uşor mai rapid sau lent!
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |
|
| |||
| |||
| "Vierme timpurie devine Bird." - Melodii Merrie
|
| |||
| |||
| "în ceea ce ştiu, computerul meu nu a avut nici un virus nedetectabile", |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| "Este mai bine să ardă afară decât să se estompeze" Kurgen, Highlander. "Nu este tragic sa moara faci ceea ce iti place" Bodie, Point Break. Linii Awesome.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| M-am gândit Kurt Cobain a declarat ca arde efectueze sau să se estompeze citez, sau de-a face doar lol că "celebru"
Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! Sistemul meu: Al meu
|
|
| |||
| |||
| Neil Young a scris mele, Hei Hei care a avut Este mai bine să ardă afară decât să se estompeze linie în ea cu mult înainte de Kurt Kobain a început folosind-o. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| (necunoscut) într-o lume fără ziduri şi garduri care au nevoie de ferestre şi porţi
| |||
| |||
| Eu nu am fost nascut cu degetele destul de mijloc. ![]() Marilyn Manson. |
![]() |
|
| Marcaje |