![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Fórum pravidlá hovoria, zostať na tému, takže som v hlbokej problémy so this one! ![]() Len sa pýtala, či niekto mal nejaké citácie, ktoré našli dosť hlboký podeliť? Tu je pár začať loptu do hry: (From The Simpsons Movie) Homer Simpson, chytil biblie, a horúčkovito rozdúchava jej stránky: "Táto kniha! Nemá žiadnu odpoveď!" Christopher Hitchens "Čo možno tvrdiť bez dôkazov môže byť zamietnutá bez dôkazov." Aké sú vaše Fava (u) obrady?
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dokonca aj rozbité hodiny majú dvakrát za deň pravdu
| |||
| |||
| Citácia:
Omnoho viac, ako hodiny, ktoré je mierne rýchlo alebo pomaly!
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| |||
| |||
| "Červ čoskoro dostane vták." - Melodie Merrie
|
| |||
| |||
| "Pokiaľ viem, môj počítač nemá žiadny nezistiteľný vírusy" |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| "Je lepšie vyhorieť, ako to fade away" Kurgen, Highlander. "Nie je to tragické smrti robiť to, čo máte radi" Bodie, bod Break. Awesome linky.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Myslel som, že Kurt Cobain povedal vyhorenia alebo slabnúť cenovú ponuku, alebo sa mu jednoducho robiť to 'známe' lol
Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! Môj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| Neil Young napísal My My, Hey Hey, ktorý mal Je lepšie vyhorieť, než opadnú línie v nej dlho predtým, ako Kurt Kobain začal používať. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| (neznáme) vo svete bez múry a ploty, kto potrebuje okná a brány
| |||
| |||
| Som sa nenarodila s dostatočným strednej prstami. ![]() Marilyn Manson. |