![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Форум Рулес рећи да остане на теми, тако да сам у дубокој проблема са овом једном! ![]() Само пита да ли је неко имао било коју наводи да су пронађена довољно дубоке да делите? Ево неколико за почетак котрљања лопте: (Извор: Симпсонови на филму) Хомер Симпсон, цлутцхинг библија, и грозницаво распламсавање својим страницама: "Ова књига је нема одговора!" Цхристопхер Хитцхенс "Оно што се може тврди без доказа могу бити отпуштени без доказа." Које су ваше фаво (У) обреда?
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чак сата сломљен је у праву два пута дневно
| |||
| |||
Много више него сат који је несто брзо или споро!
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| |||
| |||
| "Почетком црв добија птица." - Меррие Мелодије
|
| |||
| |||
| "колико сам ја упознат, мој рачунар није имала ундетецтабле вируса" |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| "Боље је сагорети него избледети далеко" Курген, Горштак. "То није трагично умрети раде оно што воле" Бодие, тачка Пауза. Ауесоме линије.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мислио сам, рекао је Курт Цобаин прегорети или нестати цитат, или ти је само да је 'познат' ЛОЛ
Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! Мы Сыстем: Мој
|
|
| |||
| |||
| Неил Ыоунг је написао Моја Моје, Хеј Хеј која је Боље је сагорети него нестати линији у томе, много пре Курта Кобаин почели да га користите. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| (непознато) у свету без зидова и ограда која мора прозори и врата
| |||
| |||
| Нисам рођена са довољно средњег прста. ![]() Мерилин Мансон. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Придржавајте се на ту тему у Уиндоус ОС-а | Аксегриндер | Вирус, Спыуаре и безбедност | 7 | 14 фебруар 2008 15:10 |
| Тхреад Тоолс | |
| |