![]() |
|
| |||
| |||
| Forum kuralları konu kalır, bu yüzden derin bir sorun bu bir ile beraberim ki! ![]() Adil olup olmadığını kimse herhangi bir tırnak bunların yeterli paylaşmak derin bulduğunu merak etti? Burada haftaki başlatmak için bir çift vardır: Simpsons Movie () Gönderen Homer Simpson, bir İncil tutarak ve hararetli sayfalarını Fanning: "Bu kitap! Hiçbir cevap var!" Christopher Hitchens "Ne delil olmadan iddia edilebilir da delil olmadan işten olabilir." What is your favo (u) mezhepler nelerdir?
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bozuk saat bile günde iki kez doğru olduğunu
| |||
| |||
| Alıntı:
Far bu biraz hızlı veya yavaş bir saat daha fazla!
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |
|
| |||
| |||
| "Erken kurt kuş alır." - Merrie Melodiler
|
| |||
| |||
| "bildiğim kadarıyla, benim bilgisayar hiç saptanamayan virüsleri olmuştur" farkındayım |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| "Bu fade away için daha burn out için" daha iyi Kurgen, Highlander. "Bu ne aşk yaparken ölmek trajik" değil Bodie, Point Break. Awesome satır.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i Kurt Cobain burn out veya teklif fade away, ya da sadece 'ünlü lol yaptı söylemiştin
Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! Benim Sistemi: Benimki
|
|
| |||
| |||
| Neil Young, My My, Hey Hey, hangi o içinde uzun süre önce Kurt Kobain kullanmaya başladı hattı fade away için daha burn out daha iyi olduğunu yazdı. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| () bir dünyada duvarlar ve kim pencere ve kapılar ihtiyaçlarını çitler olmadan bilinmeyen
| |||
| |||
| Yeterince orta parmakla dünyaya değildi. ![]() Marilyn Manson. |
![]() |
|
| Bookmarks |