![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Правила форуму сказати, щоб залишитися на тему, тому я перебуваю в глибокій проблеми з того! ![]() Просто цікавиться, чи були в будь-якій котирування, що вони знайшли досить глибоко, щоб поділитися? Ось пара, щоб запустити куля, що котиться: (From The Simpsons Movie) Гомер Сімпсон, притискаючи до себе Біблію, і гарячково роздмухували його сторінках: "Ця книга! Це не відповідь! Крістофер Хітченс "Що можна стверджувати без доказів може бути звільнений з роботи без доказів". Які ваші Favo (U) обряди?
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Навіть поламані годинник показує правильний час двічі на день
| |||
| |||
| Цитата:
Набагато більше, ніж годинник, які наскільки швидко або повільно!
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| "Ранні Черв'як отримує птиця". - Merrie мелодії
|
| |||
| |||
| "Наскільки мені відомо, мій комп'ютер не мав виявити віруси" |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| "Це краще спалити, ніж Fade Away" Kurgen, Highlander. "Це не трагічної смерті робить те, що ти любиш" Боді, Point Break. Awesome ліній.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я думала, Курт Кобейн сказав спалити або зникають цитати, або ж він просто зробити його відомим 'LOL
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
|
| |||
| |||
| Neil Young пише My My, Hey Hey яка Краще спалити, ніж зникне рядок в ній задовго до того, Курт Kobain початку його використання. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| (невідомий), у світі без стін і парканів, хто потребує вікон і воріт
| |||
| |||
| Я не народився з досить середнім пальцями. ![]() Marilyn Manson. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| З наступним з цієї теми в ОС Windows | Axegrinder | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 7 | 14 лютого 2008 15:10 |
| Різьба Інструменти | |
| |