![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти Момчета, Am след малко помощ или мнения или дори вътре знания. Аз работя в него за около 5 години вече в подкрепа аз също има степен по компютърни науки. Сега съм се с тази роля в кариерата ми, когато аз искам да се науча да умения, за да мога да отида в район, където има работни места, които в действителност плащат добре, това е около поради жена ми като бебе и покупката на къща. Всяко Помощ ще бъде страхотно. Аз мислех да го курс или на непълно работно време проучване. Чух Компютърна сигурност е голям пазар, за да влязат в нея, но много трудно, тъй като те изискват specfic опит. |
|
| |||
| |||
| Вие сте може би няма да си като коментар и на обичайните asshats, че кучето ми няма да ми ада, но .............. Ако искате висок платци на работни места, IE. управление, те изискват добри работни употреба на езика (в твоя случай аз смятам, че ще бъде на английски език), които използвате, за да общуват инча съм наистина не се опитвам да си пишка или граматика нацистки, аз съм просто казвам какво да очакваме. Например .......... Този сайт е проверка на правописа, все още сте пренебрегнати в някои случаи. За мен, което показва липсата на внимание към детайла. Ако ме изпрати резюме искал това, което сте написали тук, аз ще слагам то в малки кръгли файла (trashcan), и да се премести в друга, особено ако тя е за работа с компютър. Искам да кажа само пука брато, този сайт подчертава всичките си грешки в червено. Не можеш да ги видиш? (и може би не всичко, което виждате думата неправилно написани в моето последно изречение и не е подчертана). Ами платци на работни места не са за неграмотните. Знам, че звучи грубо, но ти поиска .......... Може би в текстови и такива, никой не дава масленост плъх на задника за граматика, но и в бизнес света народе направя. Аз предполагам, народе фигура, че ако не можете да капитана основния английски, което вероятно е вашият майчин език, а след това как можеш да хванете висока концепции? Особено, когато има малко червен underliny неща, за да ви покажа своя грешки. То само показва липсата на загриженост. Разбра ли сега? Аз съм наистина не се опитвам да си пишка, просто се опитва да помогне на брат се ............ Аз съм сигурен, че някои от 15 години на възраст гении, които публикувате тук, няма спор, но .............. |
|
| |||
| |||
| Благодарим Ви коментари, които нямат нищо общо с каквато и моя въпрос. Сигурен съм, че това е ИТ / Компютри форум не е F ****** английски граматика един часа anyhow пак благодаря за вашите мнения и завинтване на темата нагоре. Мога да видя граматика не е било страхотно! Вие знаете казва хвърлят камъни и стъклени къщи. Аз ще чакам за вас отговори на г-н Дик ох съжалявам забравих ви не се опитва да бъде един, но ти си един! Не се обиждай, взети по пътя |
|
| |||
| |||
| Добро утро. Какъв вид помощ се занимаваш сега? За разлика от prevous пощата, не винаги трябва да бъде в управлението. Може да се опитам да бъда IT консултант. Има много пътища за по-висока заплата, без да са в подкрепа, а не в управлението |
|
| |||
| |||
| 2nd/3rd линия Поддръжка Windows XP / служба Повечето Трейдинг заявления / Bloomberg / Ройтерс / Шест търговец Как ще получавам в IT консултант? Има ли sonme натура разбира се? |
|
| |||
| |||
| Има много курсове и зависи какъв вид IT консултант, който искате да бъде. Ако сте били в един наистина добър софтуер, може да бъде консултант, изграждане и инсталиране на него. Били ли сте някога мисълта да отида в работа по проекти? Така например, създаване на домейни, изграждане и конфигуриране на сървъри, внедряване и управление на сървъри. Ако искате да направите това, можете да направите CCNA (Мрежови умения) или княз. Въпреки това те могат да бъдат скъпи. |
|
| |||
| |||
| Аз мислех да го CCNA няколко месеца назад, но разбира се вече започна. Никога не съм чувал за принц, но може да изглежда в това. Исках да отида в IT Securtiy съм слух, че е добре да отида в района, но и много трудно. Какво правите, ако нямате нищо против ме питаш? |
|
| |||
| |||
| CCNA е добра.:) Мисля, че се нарича княз 2. Но може цена 2K-3K Аз съм на служба бюрото подкрепа. Но имам Cisco CCNA. Eventualy Аз искам да отида в биометрия. |
|
| |||
| |||
| Леле, че е скъпо Биометрия звучи интересно |
|
| |||
| |||
| Всичко зависи от това какво чувствам правото правя. Обърнете поглед върху jobserver или cvjobs, погледни ИТ работни места и виж какво е там. Можете да видите колко много работа се оценява и това, което е необходимо. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Бабо нужди експертен съвет от специалист! | Marcy49 | Общи Хардуер Чат | 6 | 20 Октомври, 2008 10:54 |
| Как разбра, народе LEARN всички тези глупости / Кариера посъветва ..... | Бъба | Общи Хардуер Чат | 3 | 23rd Aug 2008 21:44 |
| Би искал някои експертни становища. THANKS! | AMD4LIFE | Общи Хардуер Чат | 6 | 31 Дек 2007 04:11 |
| Всички мнения на Acer | 961 | Лаптопи, Mobiles & текст | 17 | 9 август 2007 01:51 |
| Всички мнения, моля | 961 | Digital Imaging & Принтери | 5 | 30 Юни 2007 14:31 |
| Нишка Инструменти | |
| |