![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj Lidi, Jsem po nějakou pomoc, nebo názory nebo dokonce i uvnitř znalostí. Jsem pracoval v IT asi 5 let, nyní jsem na podporu také mít titul v oboru počítačových věd. Teď jsem přišel na tu část, v mé kariéře, kdy chci se naučit dovednosti, tak můžu jít do oblastí, kde jsou pracovní místa ve skutečnosti, že zaplatí stejně, to stalo kvůli mé ženě s dítětem a koupi domu. Pomoci by bylo skvělé. Já jsem přemýšlel dělat kurz nebo part-time studium. Slyšel jsem, Computer Security je velký trh, aby se dostal do velmi obtížné, ale protože vyžadují specifických zkušenosti. |
|
| |||
| |||
| Ty jsou pravděpodobně nebude jako můj komentář a obvyklé asshats toho psa mi dá mi to, ale .............. Pokud budete chtít vyšší placené práce, IE. řízení, které vyžadují dobré pracovní využití jazyk (ve vašem případě si myslím, že by se v angličtině), které používáte pro komunikaci palce jsem opravdu není snaží být ptáka nebo gramatické nacistické, jsem jen ti co může očekávat. Například .......... Tato stránka je kontrola pravopisu, a přesto jste ji ignorovat v několika málo případech. Se mi, že ukazuje na nedostatečnou pozornost k detailu. Pokud jste mi poslal resumé, jako to, co jste tady napsali, bych se do toho malého kulatého obrázek (trashcan) a přesunout na jiné, zejména pokud šlo o práci počítač. Chci říct jenom sakra kámo, tato stránka zdůrazňuje všechny vaše překlepy červeně. Nemůžete vidět? (a možná ne všechny vidím slova napsána nesprávně v mé poslední věty a není podtržen). Dobře placené práce nejsou pro negramotné. Vím, že to zní drsné, ale byl jsem osloven .......... Možná v textových a takové, nikdo dává tuk krys osla o gramatice, ale v obchodním světě lidi udělat. Myslím, že lidi údaj, že pokud nemůžete mistr základní angličtina, která podle všeho je váš mateřský jazyk, jak potom můžete pochopit vyšší pojmy? Zvláště, když se malá červená underliny co ukázat vám vaše chyby. To jen ukazuje na nedostatek zájmu. Chápete to nyní? Jsem opravdu není snaží být péro, tak se snaží pomoci bratra ven ............ Jsem si jist, že některé ze 15 let staré géniové, že zde bude po sporu se mnou, ale .............. |
|
| |||
| |||
| Děkujeme vám za komentáře, které mají co do činění s mou otázku vůbec. Jsem si jist, že to je IT / Počítačové fórum není F ****** anglické gramatiky jeden staly opět díky za Vaše komentáře a šroubování závitu nahoru. Vidím vaše gramatika není velký buď! Znáte rčení házet kameny a sklo domů. Budu čekat, až vám odpoví pan Dick oh pardon, zapomněl jsem vaše ne snažím být jednou, ale jsou jednou! Bez urážky, který způsob |
|
| |||
| |||
| Dobré ráno. Jaký druh podpory děláte nyní? Na rozdíl od prevous poštou, nemusíte být vždy v managementu. Dalo by se snažit být IT konzultant. Existuje mnoho cest na vyšší mzdy, aniž by se na podporu a nikoliv v řízení |
|
| |||
| |||
| 2nd/3rd Line podpora Windows XP / Office Most obchodování Applications / Bloomberg / Reuters / Šest Obchodník Jak bych se dostal do IT konzultant? Existuje sonme druh kurzu? |
|
| |||
| |||
| Existuje mnoho kurzů a záleží jaký druh IT Consultant chcete být. Pokud jste opravdu dobří na jeden software, můžete být poradcem, nastavení a instalace. Už jste někdy uvažovali o jít do práce na projektu? Například vytvoření domény, budování a konfiguraci serverů, instalaci a správu serverů. Pokud jste chtěli to tak, že byste mohli udělat CCNA (Sítě dovedností) či Prince. Však mohou být velmi nákladné. |
|
| |||
| |||
| Přemýšlel jsem dělat CCNA několik měsíců zpátky, ale samozřejmě již začala. Nikdy jsem prince, ale může vypadat, že do. Chtěl jsem se dostat do IT bezpečnosti am slyšení je dobré se dostat do prostoru, ale také velmi těžké. Co děláte, když vám nevadí mi dotazem? |
|
| |||
| |||
| CCNA je dobrý.:) Myslím, že je nazýván Prince 2. Ale stojí 2k-3k I'm on ServisDesku podporu. Ale já mám Cisco CCNA. I eventualy chtějí jít do Biometrics. |
|
| |||
| |||
| wow, že je drahá Biometrics zajímavé zvuky |
|
| |||
| |||
| Všechno závisí na tom, co si myslíte, že děláte správné. Podívejte se na jobserver nebo cvjobs, podívejte se na IT práce a hledat, co je tam venku. Můžete vidět, kolik práce stojí za to a co je potřeba. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Babička potřebuje znalecký posudek od odborníka! | Marcy49 | Obecné Hardware Chat | 6 | 20. října 2008 10:54 |
| Jak jste lidi LEARN to všechno kecy / Kariéra radí ..... | Bubba | Obecné Hardware Chat | 3 | 23. srpna 2008 21:44 |
| Bych některé znalecké posudky. THANKS! | AMD4LIFE | Obecné Hardware Chat | 6 | 31. prosince 2007 04:11 |
| Jakékoliv názory na Acer | 961 | Notebooky, Mobily a PDA | 17 | 9. srpna 2007 01:51 |
| Jakékoliv názory prosím | 961 | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 5 | 30. červen 2007 14:31 |
| Thread Nástroje | |
| |