μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Γενικό Φόρουμ > Off Topic Συζήτηση

Register

Γνώμη ή εμπειρογνωμόνων Εμφανίσεις σταδιοδρομίας

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 19 Μαρτίου 2009, 09:38
Μέλος Ομάδα

Default Γνώμη ή εμπειρογνωμόνων Εμφανίσεις σταδιοδρομίας

Γεια σου Παιδιά,

Am μετά από κάποια βοήθεια ή απόψεις ή ακόμα και στο εσωτερικό της γνώσης. Έχω εργαστεί στον τομέα της πληροφορικής για περίπου 5 χρόνια, στην υποστήριξη που μου έχουν, επίσης, ένα πτυχίο στο Computer Science.

Τώρα έχω έρθει με το μέρος της καριέρας μου όπου θέλω να μάθουν τις δεξιότητες, ώστε να μπορώ να πάω σ 'ένα χώρο όπου υπάρχουν θέσεις εργασίας που πράγματι πληρώνουν καλά? Αυτό έχει επέλθει λόγω γυναίκα μου έχει ένα μωρό και να αγοράσουν ένα σπίτι.

Οποιαδήποτε βοήθεια θα είναι μεγάλη.

Σκέφτομαι να κάνουμε μια πορεία ή μερικής μελέτη.

Ακούω Ασφάλεια υπολογιστών είναι μια μεγάλη αγορά για να ενταχθούν, αλλά πολύ σκληρά με εκείνες που απαιτεί specfic experiance.
Old 19 Μαρτίου 2009, 19:15
Ομάδα Δωρητών

Είστε μάλλον δεν θα ήθελα να μου σχόλιο και η συνήθης asshats το σκυλί μου θα μου δώσει την κόλαση, αλλά ..............

Αν θέλετε υψηλότερη δίνοντας θέσεις εργασίας, IE. διαχείρισης, που απαιτούν μια καλή χρήση της γλώσσας (στην περίπτωσή σας, πιστεύω ότι θα είναι τα αγγλικά) που χρησιμοποιείτε για να επικοινωνούν in. Είμαι πραγματικά δεν προσπαθεί να είναι ένα πουλί ή τη γραμματική Ναζί, είμαι μόνο που σας ενημερώνει τι να περιμένουμε. Για παράδειγμα ..........

Το site έχει Ορθογραφικός έλεγχος, ακόμη αγνοείται σας σε λίγες περιπτώσεις. Για μένα ότι δείχνει έλλειψη προσοχής στη λεπτομέρεια. Αν μου έστειλε ένα επαναλάβει ό, τι ήθελε πληκτρολογήσατε εδώ, θα ήθελα να θέσω με το μικρό γύρο αρχείο (trashcan), και να προχωρήσουμε στο άλλο, ιδίως αν ήταν για έναν υπολογιστή δουλειά. Θέλω να πω μόνο δεκάρα αδερφέ, αυτό το site σας υπογραμμίζει όλα ανορθογραφίες σε κόκκινο χρώμα. Δεν μπορείτε να τα δείτε; (και ίσως δεν είναι όλες Βλέπω μια λέξη γράφεται λανθασμένα μου στην τελευταία πρόταση και τόνισε ότι δεν είναι). Και οι θέσεις εργασίας που δεν πληρώνουν για τους αναλφάβητους. Ξέρω ότι αυτό ακούγεται σκληρό, αλλά ζήτησε από ..........

Ίσως σε texting και τέτοια, κανείς δεν δίνει μια λίπους επίμυ κώλο της σχετικά με τη γραμματική, αλλά και στον επιχειρηματικό κόσμο κάνουν παιδιά. Φαντάζομαι ότι οι γονείς εικόνα αν δεν μπορείτε να πλοίαρχος βασική αγγλική, η οποία προφανώς είναι η μητρική γλώσσα σας, τότε πώς είναι δυνατόν να γίνει αντιληπτό υψηλότερο έννοιες; Ειδικά όταν υπάρχουν λίγο κόκκινο underliny πράγματα να σας δείξω σας λάθη. Απλά δείχνει έλλειψη ενδιαφέροντος. Να έχετε κατανοήσει τώρα; Είμαι πραγματικά δεν προσπαθώ να είναι ένα πουλί, απλά προσπαθούμε να βοηθήσουμε έναν αδελφό αναφέρονται ............ Είμαι σίγουρος ότι ορισμένα από τα 15 ετών μετά ιδιοφυιών ότι εδώ θα μου διαφορά, αλλά ..............
Old 20 Μάρτη 2009, 02:39
Μέλος Ομάδα

Ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις σας που δεν έχουν καμία σχέση με την ερώτησή μου απολύτως.

Είμαι βέβαιος ότι αυτό είναι ένα IT / Computer φόρουμ δεν αποτελεί F ****** αγγλική γραμματική μία ούτως ή άλλως και πάλι ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις σας και βίδωμα μέχρι το νήμα.

Βλέπω σας γραμματική δεν είναι μεγάλη, είτε!! Ξέρεις το ρητό που ρίχνουν πέτρες και γυάλινα σπίτια.

Θα σας απαντήσει ο κ. Dick Ωχ συγνώμη ξέχασα σας δεν προσπαθεί να είναι ένα, αλλά είστε ένας!!

Δεν επίθεση που έλαβε από τον τρόπο με τον
Old 20 Μάρτη 2009, 02:54
Ομάδα Δωρητών

Καλημέρα.

Τι είδους στήριξη θα κάνεις τώρα;
Σε αντίθεση με την prevous μετά, δεν έχουν πάντα να είναι στη Διοίκηση.
Μπορείτε να δοκιμάσετε να είναι IT σύμβουλο. Υπάρχουν πολλά δρομολόγια σε υψηλότερο μισθό, χωρίς να σε υποστηρίξει και να μην στη διαχείριση
Old 20 Μάρτη 2009, 04:32
Μέλος Ομάδα

2nd/3rd Γραμμή Υποστήριξης

Windows XP / Office
Οι περισσότερες αιτήσεις Trading / Bloomberg / Reuters / Έξι Trader

Πώς θα έχω σε IT Consultant; Υπάρχει φυσικά sonme είδος;
Old 20 Μάρτη 2009, 04:39
Ομάδα Δωρητών

Υπάρχουν πολλά μαθήματα και εξαρτάται από το είδος της IT Consultant θέλετε να είναι. Αν ήταν πραγματικά καλή σε ένα λογισμικό, που θα μπορούσε να είναι ένα σύμβουλο, το στήσιμο και την εγκαταστήσετε.

Έχετε ποτέ σκεφτεί να υπεισέλθω σε σχέδιο εργασίας; Για παράδειγμα, η δημιουργία τομέων, την κατασκευή και τη διαμόρφωση των διακομιστών, την εγκατάσταση και τη διαχείριση των διακομιστών.
Αν θέλατε να το κάνετε αυτό, θα μπορούσε να κάνει CCNA (Δίκτυα δεξιοτήτων) ή Prince. Ωστόσο, μπορεί να είναι δαπανηρή.
Old 20 Μάρτη 2009, 07:21
Μέλος Ομάδα

Σκεφτόμουν να κάνουμε CCNA λίγους μήνες πίσω, αλλά η πορεία είχε ήδη αρχίσει.

Δεν του πρίγκηπα, αλλά μπορεί να το εξετάσουμε.

Ήθελα να είμαι σε IT Ασφαλείας ακρόαση είναι μια καλή περιοχή για να ενταχθούν, αλλά και πολύ δύσκολο.

Τι δουλειά κάνεις? Αν δεν σας πειράζει ζητώντας μου;
Old 20 Μάρτη 2009, 07:32
Ομάδα Δωρητών

CCNA είναι καλά.:)
Νομίζω ότι είναι ονομάζεται Prince 2. Αλλά μπορεί να κοστίσει 2k-3k

Είμαι σε υπηρεσία γραφείου υποστήριξης. Έχω όμως Cisco CCNA.
I eventualy θέλουν να πάνε στο να Βιομετρία.
Old 20 Μάρτη 2009, 08:39
Μέλος Ομάδα

wow ότι είναι ακριβά

Βιομετρική ακούγεται ενδιαφέρον
Old 20 Μάρτη 2009, 08:41
Ομάδα Δωρητών

Όλα εξαρτώνται από το τι νιώθεις δικαίωμα κάνουμε.
Ρίξτε μια ματιά στις jobserver ή cvjobs, κοίτα την IT θέσεις εργασίας και να εξετάσουμε τι είναι εκεί έξω. Μπορείτε να δείτε πόσο πολύ η δουλειά αξίζει και αυτό που χρειάζεται.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Γιαγιά ανάγκες εξειδικευμένες συμβουλές από έναν ειδικό! Marcy49 Γενική Συζήτηση Hardware 6 20 Οκτ 2008 10:54
Πώς folks ΜΑΘΕΤΕ όλα αυτά χάλια / Καριέρα συμβουλεύει ..... Bubba Γενική Συζήτηση Hardware 3 23 Αυγ 2008 21:44
Θα ήθελα κάποια γνώμη εμπειρογνωμόνων. THANKS! AMD4LIFE Γενική Συζήτηση Hardware 6 31 Δεκ. 2007 04:11
Κάθε απόψεις για Acer 961 Laptops, Κινητά & PDA 17 9ο Αυγ 2007 01:51
Κάθε απόψεις παρακαλώ 961 Digital Imaging & Printers 5 30 Ιουν 2007 14:31
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.