![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Hiya Dečki,
Am nakon nekih pomoć ili pogleda ili čak i unutar znanja. Sam raditi u IT za oko 5 godina, sad sam u Potpora također imaju diplomu računarstva. Sada sam došao da se taj dio u mojoj karijeri gdje želim naučiti vještine, tako da mogu otići u područje gdje postoje zapravo poslove koji dobro platiti, a to je oko zbog moje supruge koja ima bebu i kupovina kuća. Bilo koji pomoć bi bilo velik. Mislim događaj tečaj ili skraćeno radno vrijeme studija. Računalna sigurnost čujem je veliko tržište za ući, ali teško jer oni zahtijevaju specfic iskustvo. |
|
|
|||
|
|||
|
Vi ste vjerojatno neće poput moj komentar i uobiccajenom asshats da pas mi dat će mi, dovraga, ali ..............
Ako želite veći plaćati radnih mjesta, IE. upravljanje, oni zahtijevaju dobar radni upotrebu jezika (u Vašem slučaju vjerujem da će biti engleski) koje koristite za komunikaciju u. sam stvarno ne pokušava biti penis ili gramatike nacističkog, samo sam vam što možete očekivati. Na primjer .......... Ovaj site ima spell checker, ali vas ignorira ga u nekoliko slučajeva. Da mi je da pokazuje nedostatak pažnje na detalje. Ako vam šalje mene nastavak kao što ste upisali ovdje, ja bih stavio ga u mali okrugli datoteku (kanta za smeće), i prešli na drugi, osobito ako su za to računalo posao. Mislim samo prokleti Bro, ovaj site ističe sve vaše pogreške u crveno. Ne možete ih vidjeti? (dobro, možda nije sve vidim riječ nepravilno napisane u mojim zadnja rečenica i nije podcrtavanje). Pa plaćaju poslovi nisu za nepismena. Znam ovo zvuči opor, ali ga je pitao .......... Možda u texting i takvi, nitko ne daje masnoće rat's ass oko gramatike, ali u poslovnom svijetu narod učiniti. Valjda narod lik da ako gospodar ne može osnovnih Engleski, koje vjerojatno je vaš materinji jezik, pa kako možeš dokučiti višim konceptima? Pogotovo kad postoje mali crveni underliny stvari koje vam pokazati vaše pogreške. To samo pokazuje nedostatak interesa. Razumijete li sada? Ja sam stvarno NE pokušava biti detektiv, samo pokušava pomoći brata van ............ Siguran sam da su neki od 15-godišnjaka koji geniuses post ovdje će spor mene, ali .............. |
|
|
|||
|
|||
|
Hvala vam za komentare koji nemaju veze sa moje pitanje što god.
Siguran sam da je ovo IT / Computer forum ne F ****** Engleski gramatike jedan nekako opet hvala za komentare i nit screwing up. Ja mogu vidjeti svoj gramatike nije bilo odlično! Vi znate kazivanje bacajući kamenje i staklo kuća. Ja ću pričekati vas odgovorite Mr Dick oh žao mi zaboravili ste ne pokušava biti jedan, ali vi ste jedan! Ne uzeti napad na putu |
|
|
|||
|
|||
|
Dobro jutro.
Kakvu podršku zar ne? Za razliku od prevous post, ne moraju uvijek biti u Management. Mogli biste pokušati biti IT konsultant. Postoje mnogi putevi na višu plaću, bez podršku, a ne u upravljanju |
|
|
|||
|
|||
|
2nd/3rd Line Support
Windows XP / Office Većina Trading Programi / Bloomberg / Reuters / Šest Trader Kako bih ući IT konzultant? Ima li sonme vrstu tečaja? |
|
|
|||
|
|||
|
Postoje mnogi tečajevi i ovisi kakvu IT konsultant želite biti. Ako su stvarno dobri u jednom softver, možete biti konzultant, podešavanje i instalirate ga.
Jeste li ikada pomislili o toku rada na projektu? Na primjer, kreiranje domene, izgradnju i Konfiguriranje servera, instaliranju i upravljanje serverima. Ukoliko ištanje to učiniti, mogli učiniti CCNA (Networking vještina) ili Princa. Ali oni mogu biti skupi. |
|
|
|||
|
|||
|
Bio sam misli CCNA radiš nekoliko mjeseci nazad ali naravno već započeo.
Nikad čuo za kneza, ali mogu pogledati u to. JA ištanje da biste dobili u nju Securtiy am rasprave da je dobro da se u prostoru, ali i vrlo teška. Što da li vi to, ako vam ne smeta mene pitate, da je? |
|
|
|||
|
|||
|
CCNA je dobro.:)
Mislim da se zove Prince 2. Ali, mogu koštati 2K-3k I'm on Service desk support. Ali JA dont imati Cisco CCNA. Eventualy Ja želim ići u Biometrika. |
|
|
|||
|
|||
|
Sjajna osoba koja je skupo
Biometrika zvuci zanimljivo |
|
|
|||
|
|||
|
To sve ovisi o tome što se osjećate pravo radiš.
Bacite pogled na jobserver ili cvjobs, pogled na IT posao i gledati ono što je vani. Možete vidjeti koliko je vrijedan posao i sve što je potrebno. |