![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia Fiúk, Óra után egy kis segítség vagy megnézi, vagy akár belülről is. Már dolgoznak fel, körülbelül 5 éve támogató nekem is van egy bizonyos fokú in Computer Science. Most már azt a részét, a karrierem, ha akarom tanulni a készségek, képességek úgy mehetek be, ahol a valóságban a munkahelyek, hogy fizetni is; ez bekövetkezik, mivel a feleségem egy babát, és a felvásárlást a házat. Any help lenne jó. Gondolok ezt a tanfolyamot, vagy részmunkaidőben foglalkoztatott tanulmány. Úgy hallottam, számítógépes biztonság van egy nagy piac bejutni, de nagyon kemény, amikor specfic experiance. |
|
| |||
| |||
| Ön valószínűleg nem fog, mint én, és a szokásos megjegyzés, hogy a kutya asshats nekem ad nekem pokol, de .............. Ha azt szeretnénk, hogy nagyobb fizető munkahelyeket, IE. kezelése, a kereslet a jó munkakörülmények használni a nyelvet (az Ön esetében úgy gondolom, hogy lenne angol), hogy használja, hogy közölje hüvelyk Én tényleg nem azért, hogy egy fasz vagy a nyelvtani náci, csak mondom mire számíthat. Például .......... Ez az oldal a helyesírás-ellenőrző, mégis figyelmen kívül hagyta azt a néhány esetet. Nekem, hogy azt mutatja, hogy hiányzik a figyelem a részletekre. Ha küldött nekem egy újra, mint amit typed itt is az, hogy a kis kerek fájl (trashcan), és át a másikra, különösen, ha azt a számítógépes munkát. Úgy értem, csak a rohadt tesó, ezen az oldalon található összes hibát aláhúzza piros. Nem látod őket? (talán nem is minden, amit lát egy szót helyesen írta be az utolsó mondatot, és nem aláhúzott). Jól fizető munkahelyeket nem az írástudatlan. Tudom, hogy ez durva hangokat, de azt kérdezte .......... Talán texting és az ilyen, senki nem ad egy kövér patkány seggét mintegy nyelvtan, hanem az üzleti világ folks do. Azt hiszem, az emberek a szám, hogy ha nem tudsz mester alapvető angol, ami feltehetően az Ön anyanyelve, akkor hogyan tud megérteni magasabb fogalmak? Különösen akkor, ha van kis piros underliny dolog, hogy mutassa meg a hibákat. Ez csak azt mutatja, hogy hiányzik-e. Érti most? Én tényleg nem azért, hogy egy fasz, csak segíteni akartam a testvérem ki ............ Biztos vagyok benne, hogy a 15 éves zsenik, hogy a vita utáni itt nekem, de .............. |
|
| |||
| |||
| Thanks for you észrevételeit, amelyek nem kapcsolódnak a kérdésemre whatsoever. Biztos vagyok benne, hogy ez egy IT / Számítógép fórum nem F ****** angol nyelvtan egy egyébként is újra Köszönjük észrevételeit és csavarja ki a szál. Látom a nyelvtan nem nagy vagy! Tudod, a mondás kõdobálás és üveg házak. I will wait for you reply úr Dick oh bocsánat Elfelejtettem a nem próbálta ki, de van egy! Nem azért veszik az úton |
|
| |||
| |||
| Jó reggelt. Milyen támogatást csinálsz? Eltérően a prevous elküldeni, akkor nem mindig kell lennie a kezelése. Megpróbálhatja hogy a IT tanácsadó. Sok útvonalakon a magasabb bérek, anélkül, hogy a támogatást és nem a menedzsment |
|
| |||
| |||
| 2nd/3rd Line Support Windows XP / Office A legtöbb kereskedelmi alkalmazások / Bloomberg / Reuters / Hat Trader Hogyan jutok bele Consultant? Van egyfajta sonme természetesen? |
|
| |||
| |||
| Nagyon sok tanfolyam és függ, hogy milyen IT tanácsadó akarsz lenni. Ha igazán jó egy szoftvert, akkor lehet nyertes, kialakítása és a telepítés el. Előfordult már, gondoltam megy projektmunkát? Például, ami területeken, épület-és konfigurálásakor a szerverek, telepítése és kezelése kiszolgálókon. Ha meg akarod csinálni, akkor nem CCNA (Networking készség) vagy a herceg. Azonban ezek költséges. |
|
| |||
| |||
| Arra gondoltam ennek CCNA pár hónapja, de az persze már elkezdődött. Soha nem hallottam Prince de talán, hogy vizsgálja meg. Azt akartam, hogy az informatikai biztonságot vagyok tárgyalás jó területre bejutni, de szintén nagyon nehéz. Mit csinálsz, ha nem haragszol rám érdekli? |
|
| |||
| |||
| CCNA jó.:) Azt hiszem, ez az úgynevezett "Prince 2. De vajon költség 2k-3k Én vagyok a Service Desk támogatását. De van Cisco CCNA. Én eventualy akarok menni, hogy biometrikus adatokat. |
|
| |||
| |||
| wow, hogy drága Biometrics jól hangzik |
|
| |||
| |||
| Attól függ, mit érzel jobb megismerésére. Nézd meg a jobserver vagy cvjobs, nézd meg az IT-munkahelyek és látod, mi van odakint. Láthatjuk, hogy mennyit ér a munka, és mi van szükség. |