פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > פורומים כללי > דיון Off topic

Register

חוות דעת של מומחה או תצוגות קריירה העבר

Reply

שרשרת כלים
Old 19 מרס 2009, 09:38
חבר קבוצת

Default חוות דעת של מומחה או תצוגות קריירה העבר

Hiya חבר 'ה,

בבוקר אחרי קצת עזרה או צופה, או אפילו בתוך הידע. אני עבדתי בה כ 5 שנים תמיכה יש לי גם תואר במדעי המחשב.

עכשיו אני חייב לבוא כי חלק בו את הקריירה שלי אני רוצה ללמוד מיומנויות אז אני יכול ללכת אל המקום שבו ישנן עבודות אשר למעשה לשלם היטב; בנושא זה באה בגלל אשתי שיש תינוק או לקנות בית.

כל עזרה תהיה מצוינת.

אני חושב לעשות קורס או חלק בזמן הלימודים.

אני שומע את אבטחת מחשבים הינו שוק גדול להיכנס אבל זה מאוד קשה כפי שהם דורשים specfic נסיון.
Old 19 מרס 2009, 19:15
קבוצת תורמים

אתה כנראה לא הולכת לאהוב את התגובה שלי ואת הרגיל asshats כי לי כלב ייתן לי לעזאזל אבל ..............

אם אתה רוצה לשלם גבוה יותר מקומות עבודה, קרי. ניהול, הם ידרשו להשתמש עבודה טובה של השפה (במקרה שלך אני מאמין שזה יהיה אנגלית) בהם אתה משתמש כדי לתקשר למערכת אני באמת לא מנסה להיות שמוק או דקדוק הנאצי, אני רק אומר לך מה לצפות. למשל ..........

אתר זה יש לאיית בודק, אתה עדיין התעלמו זה בעוד כמה מקרים. מראה לי כי חוסר תשומת לב לפרטים. אם שלחו לי לחדש כמו מה שהקלדת כאן, אני מעוניין לשים את זה בתוך קובץ קטן עגול (trashcan), וכן הלאה עד אחר, במיוחד אם היה עבור מחשב עבודה. אני מתכוון רק לעזאזל אחי, זה אתר underlines כל שגיאות כתיב באדום. אתה לא יכול לראות אותם? (טוב, אולי לא כל מה שאני רואה את המילה בצורה לא נכונה spelled המשפט האחרון שלי, והוא אינו בקו תחתון). ובכן עבודות אינם משלמים עבור ריקן. אני יודע שזה נשמע צורם, אבל אתה ביקשת ..........

אולי texting וכך, אף אחד לא נותן את התחת השמן של עכברוש בנושא דקדוק, אבל בעולם העסקים אנשים לעשות. אני מניח שאם אנשים דמות אתה יכול לא יחידת בסיסי אנגלית, אשר ככל הנראה היא שפת אם שלך, אז איך אתה יכול לתפוס מושגים גבוה יותר? במיוחד כאשר יש מעט אדום underliny דברים כדי להראות לך את השגיאות. זה רק מראה חוסר דאגה. האם אתה מבין עכשיו? אני באמת לא מנסה להיות שמוק, רק מנסה לעזור אח החוצה ............ אני בטוח כי חלק בן 15 הגאונים כי לכתוב כאן יהיה לי מחלוקת, אבל ..............
Old 20 מרס 2009, 02:39
חבר קבוצת

תודה לך הערות אשר דבר לעשות עם השאלה שלי כלשהן.

אני בטוח שזו של IT / מחשב פורום לא F ****** אנגלית דקדוק אחד בכלל שוב תודה על תגובות ו הברגה של למעלה משנה.

אני יכול לראות את הדקדוק הוא גדול או לא! אתה יודע מה אומרים לזרוק אבנים וזכוכית בתים.

אני מוכן לחכות אתה משיב מר דיק אה סליחה שכחתי את לא מנסה להיות אחד, אך אתה אחד!

בלי להעליב נלקח דרך אגב
Old 20 מרס 2009, 02:54
קבוצת תורמים

בוקר טוב.

איזה סוג של תמיכה אתם עושים עכשיו?
בניגוד לכתוב prevous, אתה לא תמיד חייב להיות בניהול.
אתה יכול לנסות להיות יועץ IT. יש הרבה מסלולים על שכר גבוה יותר, בלי תמיכה ולא בניהול
Old 20 מרס 2009, 04:32
חבר קבוצת

2nd/3rd קו תמיכה

Windows XP / Office
רוב המסחר יישומים / בלומברג / רויטרס / שש Trader

איך אני מקבל את העניין יועץ? האם יש סוג sonme כמובן?
Old 20 מרס 2009, 04:39
קבוצת תורמים

יש הרבה הקורסים תלוי איזה סוג של יועץ IT אתה רוצה להיות. אם היית באמת טוב בו תוכנה, אתה יכול להיות יועץ, הקמה והתקנה אותו.

האם אי פעם חשבתי לגבי הפרויקט נכנס לעבודה? לדוגמה, יצירת תחומים, בניית והגדרת התצורה של שרתים, התקנה וניהול של שרתי.
אם אתה רוצה לעשות את זה, אתה יכול לעשות CCNA (מיומנויות תקשורת) או הנסיך. עם זאת הם יכולים להיות יקרים.
Old 20 מרס 2009, 07:21
חבר קבוצת

חשבתי עושה CCNA של כמה חודשים אחורה אבל את הקורס כבר החל.

מעולם לא שמעתי על הנסיך אבל אולי לבדוק את זה.

אני רוצה להגיע אליו Securtiy בבוקר הדיון היא טובה להיכנס לאזור, אלא גם מאוד קשה.

מה אתה עושה, אם לא אכפת לך לשאול אותי?
Old 20 מרס 2009, 07:32
קבוצת תורמים

CCNA טוב.:)
אני חושב שזה נקרא הנסיך 2. אבל יכול לעלות 2k-3k

אני שמח על שולחן שירות תמיכה. אבל יש לי סיסקו CCNA.
Eventualy אני רוצה ללכת ל Biometrics.
Old 20 מרס 2009, 08:39
חבר קבוצת

וואו זה יקר

Biometrics נשמע מעניין
Old 20 מרס 2009, 08:41
קבוצת תורמים

הכל תלוי מה אתה מרגיש ימין עושה.
תסתכל על jobserver או cvjobs, תסתכל על ה-IT עבודתם ולחפש מה הוא נמצא שם. אתה יכול לראות עד כמה היא שווה את העבודה, ומה הוא צריך.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
סבתא צרכים מומחה ייעוץ מאת מומחה! Marcy49 כללי חומרה צ 'אט 6 20 אוקטובר 2008 10:54
איך אנשים לומדים את כל זה שטויות / יעוץ קריירה ..... Bubba כללי חומרה צ 'אט 3 23 אוגוסט 2008 21:44
רוצה קצת חוות דעת מומחה. תודה! AMD4LIFE כללי חומרה צ 'אט 6 31 דצמבר 2007 04:11
על כל הצפיות Acer 961 מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs 17 9th אוגוסט 2007 01:51
אנא כל צופה 961 Digital Imaging & מדפסות 5 עד ה -30 בחודש יוני 2007 14:31
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.