mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Bendra Forumai > Off Topic Discussion

Register

Nuomonės ar ekspertų parodymų Karjera Perkelti

Reply

Temos įrankiai
Old Kovas 19, 2009, 09:38
Narys

Default Nuomonės ar ekspertų parodymų Karjera Perkelti

Hiya guys,

Am po tam tikro pagalbos ar nuomones, arba net viduje žinios. Aš dirbu IT srityje apie 5 metus, dabar Pagalba Turiu kompiuterių mokslo laipsnį.

Dabar aš atėjau, kad dalį savo karjeros, kai aš noriu išmokti įgūdžių, kad galėčiau eiti į teritoriją, kurioje yra tikrai darbo vietų, kad moka gerai, o tai atsitiko dėl mano žmonos gimdymo ir pirkti namą.

Any help būtų didelis.

Galvoju apie darydama kurso ar neakivaizdinių studijų.

Girdžiu Kompiuterių saugumas yra didelis rinkos patekti į bet tai labai sunku, nes jie reikalauja specfic experiance.
Old Kovas 19, 2009, 19:15
Donorų grupės

Jūs tikriausiai nepatiks mano komentaras ir įprasta asshats kad šuo man duos man pragaras, bet ..............

Jei norite daugiau apmokamų darbo vietų, ty. valdymu, jos paklausa geros darbo naudojimą kalba (Jūsų atveju manau, kad turėtų būti anglų k.), kurį galite naudoti bendrauti in Aš tikrai ne bandyti būti Dick ar gramatikos nacių, I'm just telling you ko tikėtis. Pavyzdžiui ..........

Ši svetainė rašybos tikrintuvą, tačiau jūs ignoruoti jį pavieniais atvejais. Man, kad rodo menką dėmesį į smulkmenas. Jei atsiuntė man vėl patinka tai ką jūs įvedėte čia, aš norėčiau įdėti ją į mažai turas failą (krepšys) ir perkelti į kitą, ypač jei ji buvo už kompiuterių darbą. Aš tai tiesiog Damn Bro, ši svetainė pabrėžia visų savo rašybos klaidas raudonai. Jūs negalite matyti juos? (na gal ne visus matau žodis parašytas neteisingai mano paskutinio sakinio, ir jis nėra pabrėžiama). Gerai apmokamas darbo vietas yra ne neraštingi. Žinau, tai skamba žiauriai, bet Jūs kreipėtės ..........

Galbūt daugiausia siunčia trumpuosius pranešimus ir, pavyzdžiui, niekas suteikia riebalų rat's ass apie gramatika, bet ir verslo pasaulio žmonės daryti. Manau, žmonės pav kad jei negali meistras pagrindinių anglų kalbos, kuri tikriausiai yra jūsų gimtoji kalba, tai kaip tu gali suprasti aukštojo sąvokas? Ypač kai yra raudono underliny ką parodyti savo klaidų. Tai tik rodo susirūpinimą stoka. Ar supranti dabar? Aš tikrai ne bandyti būti Dick, tiesiog bando padėti brolis ............ Esu įsitikinęs, kad kai 15 metų amžiaus genijų, kad rašyti čia bus ginčas man, bet ..............
Old Kovas 20, 2009, 02:39
Narys

Dėkojame už jūsų pastabų, kurios neturi nieko bendro su mano klausimas apskritai.

Esu tikras, kad tai IT / Kompiuterių Forumas ne F ****** anglų kalbos gramatikos vieną šiaip vėl ačiū už jūsų komentarus ir varžtais thread up.

Matau savo gramatiką nėra didelis bet!! Jūs žinote, sakydamas mėtyti akmenų ir stiklo namai.

Aš laukiu Jūsų atsakymo Dick oh Atsiprašau Aš pamiršau savo nesistengia būti vienas, bet tu esi vienas!!

Nr nusikaltimą ėmėsi būdas
Old Kovas 20, 2009, 02:54
Donorų grupės

Labas rytas.

Kokią paramą darote dabar?
Skirtingai prevous paštu, jūs ne visada turi būti valdymas.
Galite pabandyti būti IT konsultantas. Yra daug kelių į didesnį darbo užmokestį, be paramos, o ne valdymo
Old Kovas 20, 2009, 04:32
Narys

2nd/3rd line pagalba

Windows XP / Office
Dauguma Trading Applications / Bloomberg ir Reuters / Six Trader

Kaip man patekti į IT konsultantas? Ar sonme pobūdžio kursą?
Old Kovas 20, 2009, 04:39
Donorų grupės

Yra daug kursų ir priklauso nuo to, kokios IT konsultantas norite būti. Jei buvo tikrai geras ne vieną programinę įrangą, jums gali būti konsultantas, kuriant ir diegiant.

Ar kada nors galvojote apie kelionę į projektinę veiklą? Pavyzdžiui, kuriant domenai, statybos ir konfigūruoti serverių, instaliavimo ir valdymo serveriais.
Jei nori tai padaryti, galite daryti CCNA (Networking įgūdžius) arba kunigaikštis. Tačiau jie gali būti brangus.
Old Kovas 20, 2009, 07:21
Narys

Aš galvojau padaryti ką CCNA keletą mėnesių atgal, bet žinoma, jau prasidėjo.

Niekada girdėjote apie Prince tačiau gali žiūrėti į tai.

Aš norėjau patekti į IT Securtiy esu klausos tai gera plotas patekti į bet labai sunku.

What do you do if you don't mind me klausia?
Old Kovas 20, 2009, 07:32
Donorų grupės

CCNA yra gera.:)
Manau, kad tai vadinama Prince 2. Bet gali kainuoti 2k-3k

I'm on Service Desk parama. Bet aš turiu Cisco CCNA.
Eventualy aš noriu eiti su biometrinių duomenų.
Old Kovas 20, 2009, 08:39
Narys

wow tai yra brangu

Biometriniai skamba įdomu
Old Kovas 20, 2009, 08:41
Donorų grupės

Viskas priklauso nuo to, ką jūs manote teisė daryti.
Atsižvelgti į jobserver arba cvjobs, pažvelgti IT darbo vietų ir žiūrėti, kas ten žiūrėti. Galite pamatyti, kiek darbas yra vertas ir kas yra reikalinga.
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.