mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > General Forums > Off Topic Discussion

Register

Atzinumu vai Expert Skatīts karjerā

Reply

Thread Tools
Old Marts 19, 2009, 09:38
Loceklis

Default Atzinumu vai Expert Skatīts karjerā

Hiya Guys,

Am pēc kāda palīdzība vai viedokli vai pat iekšā zināšanas. Esmu strādājis IT apmēram 5 gadus atbalsta es arī grādu datorzinātnēs.

Tagad es atnācu uz šo daļu manā karjerā, kur es vēlos iemācīties uz prasmēm, lai es varētu ieiet zonā, kur faktiski ir darba samaksa labi, šis ir negaidīts pagrieziens, jo mana sieva, kam bērnu un pērk mājas.

Any help būtu lieliski.

Es domāju, kā to kursu vai nepilna laika studijas.

Es dzirdu Datoru drošība ir liels tirgus iekļūt, bet tas ir ļoti grūti, jo ir vajadzīgi specfic experiance.
Old Marts 19, 2009, 19:15
Donors Group

Jūs, iespējams, nenāks kā manu komentāru, un parasti asshats, ka suns man dos man elle, bet ..............

Ja jūs vēlaties augstākās apmaksātu darbavietu, IE. pārvaldību, ko tā pieprasa labus darba izmantošanu valodā (Jūsu gadījumā es uzskatu, ka tas ir angļu valoda), kuru izmanto, lai sazināties Es tiešām nav cenšas būt penis vai gramatikas nacistu, es esmu tikai stāsta jums ko gaidīt. Piemēram ..........

Šī vietne ir pareizrakstības pārbaudītāju, bet jūs ignorēja to dažos gadījumos. Ar mani, ka rāda trūkums uzmanību detaļām. Ja Jūs man nosūtījāt atkal patīk tas, ko jūs ierakstījāt, es liktu to maz kārtā failu (miskaste) un pārvietot uz citu, jo īpaši, ja tas bija par datora darbu. Es domāju tikai nopelt Bro, šajā lapā uzsver visas savas kļūdas sarkanā krāsā. Jūs nevarat redzēt? (labi varbūt ne visas es neredzu vārds uzrakstīts nepareizi manu pēdējo teikumu un tā nav pasvītrots). Labi apmaksātu darbavietu nav paredzēta analfabēti. Es zinu, tas izklausās skarbi bet lūdza ..........

Varbūt īsziņu sūtīšanas un tādu, neviens dod tauku rat's ass par gramatiku, bet biznesa pasaules ļaudīm darīt. I guess folks skaitlis, ka, ja nevar apgūt angļu valodas pamata, kas, iespējams, ir jūsu dzimtā valoda, tad kā jūs varat satvert augstākās koncepciju? Īpaši, ja ir maz sarkans underliny lietas, lai parādītu jums jūsu kļūdas. Tas tikai parāda trūkums rada bažas. Vai tu saproti tagad? Es esmu patiešām NAV cenšas būt penis, tikai mēģina palīdzēt brālim out ............ Es esmu pārliecināts, ka dažas no 15 gadus veciem ģēnijiem, ka pēc šeit būs strīds mani, bet ..............
Old Marts 20, 2009, 02:39
Loceklis

Paldies par jūsu komentāriem, kam nav nekāda sakara ar manu jautājumu whatsoever.

Esmu pārliecināts, ka šis ir IT / Computer forums nav F ****** angļu valodas gramatikas vienam katrā ziņā vēlreiz paldies par jūsu komentāriem un skrūvēm vītne uz augšu.

Es varu redzēt jūsu gramatika nav liels, vai nu!! Jūs zināt, sakot, throwing akmeņiem un stikla mājas.

Es gaidīs Jūs atbildēt Dick oh sorry, I forgot your nemēģina būt viena, bet jūs esat viens!!

Nav apvainojums, ko tā
Old Marts 20, 2009, 02:54
Donors Group

Labrīt.

Kas atbalsta veida jūs darāt tagad?
Atšķirībā prevous pastu, jums ne vienmēr ir jābūt vadībā.
Tu varētu mēģināt tikt IT konsultants. Ir daudz ceļu uz lielāku algu, bez atbalsta, nevis vadība
Old Marts 20, 2009, 04:32
Loceklis

2nd/3rd line atbalsts

Windows XP / Office
Lielākā daļa Trading Applications / Bloomberg / Reuters / Six Trader

Kā es varu iegūt informātikas Konsultants? Vai ir sonme veida kursus?
Old Marts 20, 2009, 04:39
Donors Group

Ir daudz kursu un ir atkarīgs no kāda veida IT Consultant jūs vēlaties būt. Ja tu būtu tiešām labi vienu programmatūru, jūs varētu būt padomdevējs, izveidošanu un uzstādīšanu tā.

Vai esat kādreiz domājuši par nonākšana projekta darbu? Piemēram, veidojot domēnu, celtniecības un konfigurējot serverus, uzstādīšanu un vadību serveriem.
Ja vēlaties to darīt, jūs varētu darīt CCNA (Networking prasmes) vai Prince. Tomēr tās var būt dārgi.
Old Marts 20, 2009, 07:21
Loceklis

Es biju domājis, kā to CCNA pāris mēnešus atpakaļ, bet protams bija jau sākusies.

Nekad nav dzirdējuši par princi, bet varētu izskatīt, ka.

Es vēlējos iekļūt IT Securtiy am dzirdes tas ir labs zonā iekļūt, bet arī ļoti grūti.

Ko jūs darāt, ja jūs neiebilstat man jautā?
Old Marts 20, 2009, 07:32
Donors Group

CCNA ir laba.:)
Es domāju, ka to sauc par Prince 2. Bet var maksāt 2k-3k

Es esmu par dienesta galda atbalstu. Bet man ir Cisco CCNA.
Es eventualy gribu iet līdz Biometrija.
Old Marts 20, 2009, 08:39
Loceklis

wow tas ir dārgs

Biometrija izklausās interesanti
Old Marts 20, 2009, 08:41
Donors Group

Viss atkarīgs no tā, ko jūs jūtaties labi darīt.
Veikt Ieskaties jobserver vai cvjobs, aplūkojiet IT darba vietu un meklēt to, kas tur. Jūs varat apskatīt, cik daudz darba ir vērts un kas nav nepieciešams.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.