![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć Chłopaki, Jestem po pomoc lub opinie lub nawet wewnątrz wiedzy. Mam pracuje w IT na około 5 lat teraz wspierająca I również stopniem naukowym. Teraz mam się do tego w mojej karierze, gdzie chcą nauczyć się umiejętności, więc mogę go w obszarze, gdzie znajdują się miejsca pracy, że faktycznie płacą dobrze, co ma stać się w związku z moja żona i dziecko o kupnie domu. Any help would be great. Mam tu na myśli ten kurs lub w niepełnym wymiarze czasu studiów. Słyszę Computer Security jest wielkim rynkiem, aby w to, ale bardzo ciężko, gdyż wymagają one konkretnych experiance. |
|
| |||
| |||
| Jesteś prawdopodobnie nie będzie jak mój komentarz do zwykłego asshats że pies mnie będzie mnie piekła, ale .............. Jeśli chcesz płacenia wyższych miejsc pracy, IE. zarządzania, ale popyt dobra używania języka (w przypadku uważam, że byłoby English), którego używasz do komunikowania cala jestem naprawdę nie próbuje być Dick lub gramatyki nazistowskich, I'm just telling you czego się spodziewać. Na przykład .......... Ta witryna jest sprawdzanie pisowni, ale zignorowała to w kilku przypadkach. Mi się, że wskazuje na brak uwagi na szczegóły. Jeśli mi wznowić jak co wpisałeś tutaj chciałbym go umieścić w małym rundy plik (trashcan) i przejść do innej, zwłaszcza jeśli byli na komputerze pracy. Mam na myśli tylko damn bro, this site podkreśla wszystkich błędów na czerwono. Możesz nie widzieć? (i być może nie wszystko widzę słowo napisane nieprawidłowo w moje ostatnie zdanie i nie jest podkreślone). Dobrze płaci zatrudnienia nie są dla analfabetów. Wiem, brzmi to ostre, ale poprosiła .......... Być może w takiej texting i nikt nie daje tłuszczu rat's ass temat gramatyki, ale w świecie biznesu to ludzie. Myślę, że ludzie rysunek jeśli nie możesz podstawowego angielskiego kapitana, który prawdopodobnie jest twoim językiem ojczystym, to w jaki sposób można zrozumieć wyższe koncepcji? Zwłaszcza, gdy istnieje małe czerwone underliny rzeczy pokazać swoje błędy. To po prostu pokazuje brak zainteresowania. Czy teraz rozumiesz? Jestem naprawdę nie próbuje być dick, tylko stara się pomóc bratu w ............ Jestem pewien, że niektóre z 15 lat stary geniuszy, że spór będzie tutaj po mnie, ale .............. |
|
| |||
| |||
| Dziękujemy za uwagi, które ci nie mają nic wspólnego z moim pytaniem whatsoever. Jestem pewien, że jest to IT / Computer forum nie F ****** angielski gramatyka jeden zresztą ponownie dzięki za Twoje komentarze i śrubowania wątku up. Mogę zobaczyć gramatyka nie jest ani wielki! Znasz powiedzenie rzucania kamieni i szklanych domach. Będę czekać na odpowiedzi pana Dicka oh sorry I forgot your nie stara się być jeden, ale jesteś jednym! No offense podejmowane w drodze |
|
| |||
| |||
| Dzień dobry. Jakiego rodzaju wsparcie to zrobić teraz? W odróżnieniu od prevous post, nie zawsze muszą być w zarządzaniu. Można próbować się konsultanta IT. Istnieje wiele dróg do wyższego wynagrodzenia, bez wsparcia, a nie w zarządzaniu |
|
| |||
| |||
| 2nd/3rd line Windows XP / Office Większość Trading Applications / Bloomberg / Reuters / Sześć Trader Jak mogę dostać się do Doradca IT? Czy istnieje sonme rodzaju kursu? |
|
| |||
| |||
| Istnieje wiele kursów i zależy jaki rodzaj IT Konsultant chcesz być. Jeśli jesteś naprawdę dobry w jednym oprogramowania, można zostać konsultantem, tworzenia i instalowania go. Czy kiedykolwiek myślał o zagłębianie się w pracy nad projektem? Na przykład, tworzenie domen, budowy i konfiguracji serwerów, instalacji i zarządzania serwerami. Jeśli chcesz to zrobić, można zrobić CCNA (Networking umiejętności) lub księcia. Jednakże mogą one być kosztowne. |
|
| |||
| |||
| Pomyślałem prowadzenia CCNA kilka miesięcy wstecz, ale oczywiście zostały już rozpoczęte. Never heard of Prince, ale może wyglądać na to. Chciałem się do niego Bezpieczeństwa jestem słuchu jest dobry, aby dostać się na obszar, ale również bardzo trudne. Co zrobić, jeśli pozwolisz mi pytania? |
|
| |||
| |||
| CCNA jest dobry:). Myślę, że nazywa się Prince 2. Ale może kosztować 2k-3k I'm on Service Desk wsparcia. Ale mają Cisco CCNA. Eventualy I wanna go w biometryczne. |
|
| |||
| |||
| wow, że jest drogie Biometria interesujące dźwięki |
|
| |||
| |||
| Wszystko zależy od tego, co czujesz, prawo robisz. Rzuć okiem na jobserver lub cvjobs, spójrz na IT zatrudnienia i zobacz co tam jest. Możesz sprawdzić, jak dużo pracy jest warta i to, co jest potrzebne. |