mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > General Forum > Off Topic Discuţie

Register

Reply

Thread Tools
Old 19 martie 2009, 09:38
Grupul de stat

Salut Baieti,

Am ajutor sau, după unele opinii, sau chiar în interiorul cunoaştere. Am lucrat în domeniul IT pentru aproximativ 5 ani în Support am avea, de asemenea, o diploma in Computer Science.

Acum am ajuns la o parte faptul că, în cariera mea în cazul în care doresc să înveţe să aptitudini ca să pot merge într-o zonă în cazul în care există de fapt, de locuri de muncă, care platesc bine; aceasta a venit din cauza despre soţia mea are un copil şi să cumpere o casă.

Orice ajutor ar fi grozav.

Mă gândesc de a face un curs sau part-time de studiu.

Am auzit Computer Security este o mare piaţă pentru a primi în dar este foarte greu, deoarece acestea necesită specfic experiance.
Old 19 martie 2009, 19:15
Grupul de donator

Sunteti probabil nu o să-mi place ca de obicei comentarii şi de câine asshats că-mi va da-mi dracu ', dar ..............

Dacă doriţi să plătiţi mai mare de locuri de muncă, IE. de management, se cere o stare bună de funcţionare folosirea limbii (în cazul tău cred că ar fi limba engleză) pe care le folosiţi pentru a comunica inch Sunt chiar nu încearcă să fie un măgar sau de gramatică nazist, sunt doar vă spun la ce sa se astepte. De exemplu ..........

Acest site a Verificator ortografic, încă ai ignorat-o, în câteva cazuri. Pentru a-mi-o arată o lipsă de atenţie la detalii. Dacă mi-a trimis un CV place ceea ce este scris aici, mi-ar pune-o în runda mic fisier (trashcan), şi a trece la o alta, mai ales dacă acesta a fost pentru un computer de locuri de muncă. Vreau sa spun doar naibii frate, acest site subliniază toate greşite în roşu. Nu puteţi să le vezi? (bine, poate nu tot ce-mi văd un cuvânt scris incorect în ultima teză şi nu este subliniat). Ei bine, nu sunt plătitoare de locuri de muncă pentru analfabeţi. Ştiu că sună dur, dar aţi cerut ..........

Poate în texting şi astfel, nimeni nu oferă un conţinut de grăsimi de şobolan fundul despre gramatica, dar în lume oameni de afaceri fac. Cred ca oameni buni figura că, dacă nu poate maestru de bază engleză, care este limba maternă, atunci cum se poate pune stăpânire pe tine mai mare concepte? În special atunci când există pic de culoare roşie underliny lucruri să-ţi arăt dumneavoastră erori. Este doar arată o lipsă de preocupare. Ai inteles acum? Sunt chiar nu încearcă să fie un Dick, încercarea de a ajuta un frate de ............ Sunt sigur că unele dintre cele 15 de ani, genii care posta aici va disputa mine, dar ..............
Old 20 martie 2009, 02:39
Grupul de stat

Multumesc pentru comentarii care te-au nimic de-a face cu un fel de întrebarea mea.

Sunt sigur că acesta este un IT / Computer forum nu o F ****** Engleză gramatică o din nou, oricum vă mulţumesc pentru comentarii şi o trage firul sus.

Nu pot vedea de gramatica nu este mare, fie! Ştii spune aruncat cu pietre şi sticlă de case.

Nu va va astepta răspuns domnul Dick oh Îmi pare rău că am uitat, nu încearcă să fie un dar esti unul!

Fără supărare luate de modul în care
Old 20 martie 2009, 02:54
Grupul de donator

Bună dimineaţa.

Ce fel de sprijin sa fac acum?
Spre deosebire de prevous post, nu întotdeauna trebuie să fie în Management.
Ai putea să încerci să fie un consultant IT. Există mai multe căi pentru o parte mai mare a salariilor, fără a fi în sprijinul, şi nu în gestionarea
Old 20 martie 2009, 04:32
Grupul de stat

2nd/3rd Line Suport

Windows XP / Office
Cele mai multe Trading Applications / Bloomberg / Reuters / Şase Comerciant

Cum mi-ar lua în IT Consultant? Există sonme fel de curs?
Old 20 martie 2009, 04:39
Grupul de donator

Există multe cursuri si depinde ce fel de Consultant IT pe care doriţi să fie. Dacă aţi fost foarte bun la un software, ce ar putea fi un consultant, setarea şi instalarea acestuia.

Te-ai gândit vreodată să intre în proiect de lucru? De exemplu, crearea de domenii, construcţia şi configurarea serverelor, instalarea şi gestionarea servere.
Dacă ai vrut să faci asta, ai putea face CCNA (Networking aptitudini) sau Prince. Cu toate acestea, ele pot fi costisitoare.
Old 20 martie 2009, 07:21
Grupul de stat

Mă gândeam de a face CCNA câteva luni inapoi, dar pe parcursul a început deja.

N-am auzit de Printul, dar ar putea sa te uiti in asta.

Am vrut să ajung în IT de Securitate sunt audiere este un bun pentru a intra in zona, dar de asemenea, foarte greu.

Ce sa fac, daca nu se supara ca te intreb?
Old 20 martie 2009, 07:32
Grupul de donator

CCNA este bun.:)
Cred că este numit Prince 2. Dar poate costa 2k-3k

Sunt la birou de servicii de sprijin. Dar am Cisco CCNA.
Eventualy eu vreau să merg în a datelor biometrice.
Old 20 martie 2009, 08:39
Grupul de stat

wow că este scump

Biometriei Suna interesant
Old 20 martie 2009, 08:41
Grupul de donator

Totul depinde de ceea ce face sa te simti dreapta.
Arunca o privire pe jobserver sau cvjobs, uita-te la IT de locuri de muncă şi uite ce este acolo. Puteţi vedea cât de mult de locuri de muncă şi este în valoare de ceea ce este necesar.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.