![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj Lidi, Jsem po nejakú pomoc, alebo názory alebo dokonca aj vnútri vedomostí. Som pracoval v IT asi 5 rokov, teraz som na podporu tiež mať titul v odbore počítačových vied. Teraz som prišiel na tú časť, v mojej kariére, keď chcem sa naučiť zručnosti, tak môžem ísť do oblastí, kde sú pracovné miesta v skutočnosti, že zaplatia rovnako, to stalo kvôli mojej žene s dieťaťom a kúpu domu. Pomoci by bolo skvelé. Já jsem přemýšlel robiť kurz alebo part-time štúdium. Počul som, Computer Security je veľký trh, aby sa dostal do veľmi ťažké, ale pretože vyžadujú špecifické skúsenosti. |
|
| |||
| |||
| Tie sú pravdepodobne nebude ako môj komentár a zvyčajné asshats toho psa mi dá mi to, ale .............. Ak budete chcieť vyššiu platenej práce, IE. konania, ktoré vyžadujú dobré pracovné využitie jazyk (vo vašom prípade si myslím, že by sa v angličtine), ktoré používate pre komunikáciu palce som naozaj nie je snaží byť vtáka alebo gramatické nacistickej, jsem jen ti čo môže očakávať. Napríklad .......... Táto stránka je kontrola pravopisu, a napriek tomu ste ju ignorovať v niekoľkých prípadoch. Sa mi, že ukazuje na nedostatočnú pozornosť k detailu. Ak ste mi poslal resumé, ako to, čo ste tu napísali, by som sa do toho malého okrúhleho obrázok (trashcan) a presunúť na iné, najmä pokiaľ išlo o prácu počítač. Chcem povedať len sakra kámo, táto stránka zdôrazňuje všetky vaše preklepy červene. Nemôžete vidieť? (a možno nie všetky vidím slová napísaná nesprávne v mojej poslednej vety a nie je podčiarknutý). Dobre platenej práce nie sú pre negramotné. Viem, že to znie drsné, ale bol som oslovený .......... Možno v textových a také, nikto dáva tuk potkanov osla o gramatike, ale v obchodnom svete ľudí urobiť. Myslím, že ľudí údaj, že ak nemôžete majster základné anglický, ktorá podľa všetkého je váš materinský jazyk, ako potom môžete pochopiť vyššej pojmy? Zvlášť, keď sa malá červená Underline čo ukázať vám vaše chyby. To len ukazuje na nedostatok záujmu. Chápete to teraz? Som naozaj nie je snaží byť péro, tak sa snaží pomôcť brata von ............ Som si istý, že niektoré zo 15 rokov staré géniovia, že tu bude po spore so mnou, ale .............. |
|
| |||
| |||
| Ďakujeme vám za komentáre, ktoré majú čo do činenia s moju otázku vôbec. Som si istý, že to je IT / Počítačové fórum nie F ****** anglickej gramatiky jeden stali opäť vďaka za Vaše komentáre a skrutkovanie závitu hore. Vidím vaše gramatika nie je veľký, buď! Poznáte príslovie hádzať kamene a sklo domov. Budem čakať, až vám odpovie pán Dick oh pardon, zabudol som vaša ne snažím byť raz, ale sú raz! Bez urážky, ktorý spôsob |
|
| |||
| |||
| Dobré ráno. Aký druh pomoci robíte teraz? Na rozdiel od prevous poštou, nemusíte byť vždy v manažmente. Dalo by sa snažiť byť IT konzultant. Existuje mnoho ciest na vyššie mzdy, bez toho by sa na podporu a nie v konaní |
|
| |||
| |||
| 2nd/3rd Line podpora Windows XP / Office Most obchodovania Applications / Bloomberg / Reuters / Šesť Obchodník Ako by som sa dostal do IT konzultant? Existuje sonme druh kurzu? |
|
| |||
| |||
| Existuje mnoho kurzov a záleží aký druh IT Consultant chcete byť. Ak ste naozaj dobrí na jeden softvér, môžete byť poradcom, nastavenia a inštalácie. Už ste niekedy uvažovali o ísť do práce na projekte? Napríklad, vytvorenie domény, budovanie a konfiguráciu serverov, inštaláciu a správu serverov. Ak ste chceli to tak, že by ste mohli urobiť CCNA (Siete zručností) alebo Prince. Však môžu byť veľmi nákladné. |
|
| |||
| |||
| Přemýšlel jsem robiť CCNA niekoľko mesiacov staré, ale samozrejme už začala. Nikdy som princa, ale môže vyzerať, že do. Chcel som sa dostať do IT bezpečnosti am vypočutie je dobré sa dostať do priestoru, ale aj veľmi ťažké. Čo robíte, keď vám nevadí mi dotazem? |
|
| |||
| |||
| CCNA je dobrý.:) Myslím, že je nazývaný Prince 2. Ale stojí 2k-3k I'm on ServisDesku podporu. Ale já mám Cisco CCNA. I eventual chcú ísť do Biometrics. |
|
| |||
| |||
| wow, že je drahá Biometrics zaujímavé zvuky |
|
| |||
| |||
| Všetko závisí na tom, čo si myslíte, že robíte správne. Pozrite sa na jobserver alebo cvjobs, pozrite sa na IT práce a hľadať, čo je tam vonku. Môžete vidieť, koľko práce stojí za to a čo je potreba. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Babička potrebuje znalecký posudok od odborníka! | Marcy49 | Všeobecné Hardware Chat | 6 | 20. októbra 2008 10:54 |
| Ako ste ľudí LEARN to všetko kecy / Kariéra radí ..... | Bubba | Všeobecné Hardware Chat | 3 | 23. augusta 2008 21:44 |
| Bych niektoré znalecké posudky. THANKS! | AMD4LIFE | Všeobecné Hardware Chat | 6 | 31. decembra 2007 04:11 |
| Akékoľvek názory na Acer | 961 | Notebooky, Mobily a PDA | 17 | 9. augusta 2007 01:51 |
| Akékoľvek názory prosím | 961 | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 5 | 30. jún 2007 14:31 |
| Thread Tools | |
| |