![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хиыа Момци, Ам након неких помоћ или погледа или чак и унутар знања. Сам радити у ИТ за око 5 година, сад сам у Подршка такође имају диплому рачунарства. Сада сам дошао да се тај део у мојој каријери где желим научити вештине, тако да могу отићи у подручје где постоје заправо послове који добро да плате, а то је око због моје супруге која има бебу и куповина кућа. Било који помоћ би било велик. Мислим догађај курс или скраћено радно време студија. Компјутерска безбедност чујем је велико тржиште за ући, али тешко јер они захтевају спецфиц искуство. |
|
| |||
| |||
| Ви сте вероватно неће сличан мој коментар и уобиццајеном ассхатс да пас ми дат ће ми, доврага, али .............. Ако желите већи плаћати радних места, ТЈ. управљање, они захтевају добар радни употребу језика (у вашем случају верујем да ће бити енглески) које користите за комуникацију у. сам стварно не покушава бити пенис или граматике нацистичког, само сам вам што можете очекивати. На пример .......... Овај сите има спелл Цхецкер, али вас игнорише га у неколико случајева. Да ми је да показује недостатак пажње на детаље. Ако вам шаље мене наставак као што сте унели овде, ја бих ставио га у мали округли датотеку (канта за смеће), и прешли на други, нарочито ако су за то рачунар посао. Мислим само проклети бро, овај сите истиче све ваше грешке у црвено. Не можете их видети? (добро, можда није све видим реч неправилно написане у мојим задња реченица и није подцртавање). Па плаћају послови нису за неписмена. Знам ово звучи опорот, али га је питао .......... Можда у текстинг и такви, нико не даје масноће рат'с асс око граматике, али у пословном свету народ учинити. Ваљда народ лик да ако господар не може основних Енглески, које вероватно је ваш матерњи језик, па како можеш докучити вишим концептима? Поготово кад постоје мали црвени ундерлины ствари које вам показати ваше грешке. То само показује недостатак интереса. Разумете ли сада? Ја сам стварно НЕ покушава бити детектив, само покушава помоћи брата ван ............ Сигуран сам да су неки од 15-годишњака који гениусес пост овде ће спор мене, али .............. |
|
| |||
| |||
| Хвала вам за коментаре који немају везе са моје питање шта год. Сигуран сам да је ово ИТ / Цомпутер форум не Ф ****** Енглески граматике један некако опет хвала за коментаре и нит сцреуинг уп. Ја могу да видим свој граматике није било одлично! Ви знате казивање бацајући камење и стакло кућа. Ја ћу сачекати вас одговорите Мр Дицк ох жао ми заборавили сте не покушава да буде један, али ви сте један! Не узети напад на путу |
|
| |||
| |||
| Добро јутро. Какву подршку зар не? За разлику од превоус пост, не морају увек бити у Манагемент. Могли бисте покушати бити ИТ консултант. Постоје многи путеви на вишу плату, без подршку, а не у управљању |
|
| |||
| |||
| 2нд/3рд Лине Суппорт Уиндоус КСП / Оффице Већина Традинг Програми / Блоомберг / Реутерс / Шест Традер Како бих ући ИТ консултант? Има ли сонме врсту курса? |
|
| |||
| |||
| Постоје многи курсеви и зависи какву ИТ консултант желите бити. Ако су стварно добри у једном софтвер, можете бити консултант, подешавање и инсталирате га. Јесте ли икада помислили о току рада на пројекту? На пример, креирање домена, изградњу и Конфигурисање сервера, инсталирању и управљање серверима. Да те оскудица за учинити, могли учинити ЦЦНА (Нетуоркинг вештина) или Принц. Али они могу бити скупи. |
|
| |||
| |||
| Био сам мисли ЦЦНА радиш неколико месеци назад али наравно већ започео. Никад чуо за кнеза, али могу погледати у то. ЈА оскудица за добити у њу Сецуртиы сам расправе да је добро да се у простору, али и веома тешка. Шта да ли ви то, ако вам не смета мене питате, да је? |
|
| |||
| |||
| ЦЦНА је добро.:) Мислим да се зове Принце 2. Али, могу коштати 2К-3к И'м он Сервице деск суппорт. Али ЈА донт имати Цисцо ЦЦНА. Евентуалы Ја желим ићи у Биометрика. |
|
| |||
| |||
| Сјајна особа која је скупо Биометрика звуци занимљиво |
|
| |||
| |||
| То све зависи о томе што се осећате право радиш. Баците поглед на јобсервер или цвјобс, поглед на ИТ посао и гледати оно што је вани. Можете видети колико је вриједан посао и све што је потребно. |