![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba Çocuklar, Am sonra bazı yardım veya hit hatta bilgi içinde. Ben IT Destek Ben de Bilgisayar Bilimleri derece olması yaklaşık 5 yıl için çalışıyoruz. Şimdi bu bölümü için kariyer nerede becerileri bu kadar bir alanı içine orada gerçekten işleri bu ödeme de; bu konuda karım bir bebeği olan ve bir ev satın alma nedeniyle geldi vardır gidebilirsiniz öğrenmek istiyorsanız geldi. Any help would be great. Bir ders veya yarı zamanlı çalışma yaptığını düşünüyorum duyuyorum. Ben Bilgisayar Güvenliği büyük bir pazar haline ancak elde edebilmek için bunu duymak gibi specfic experiance gerektiren çok zor. |
|
| |||
| |||
| Muhtemelen değil benim yorum ve her zamanki asshats bu köpek bana cehennem ama .............. verir gibi olacak Eğer yüksek ödeme işleri, IE istiyorum. yönetimi, onlar) size gerçekten bir aletin veya dilbilgisi Nazi için çalışmıyorum I'm in iletişim için kullandıkları dilin Ben İngilizce olacağına inanıyorum iyi bir çalışma kullanmak Durumunuzla (talep, sadece size anlatıyorum ne beklemek. Örneğin .......... için Bu site, henüz birkaç durumda bu göz ardı denetimi yazım var. Bu detay için dikkat eksikliği gösterir bana. Eğer bana bir burada ne yazmış gibi devam gönderildi, ben küçük yuvarlak dosyası (trashcan olarak), koyun ve hareket diğerine, özellikle de bilgisayar işi vardı. Ben, bu site kırmızı tüm hatalı altını çizmektedir sadece lanet kardeşim demek. Onları göremiyorum? (aslında belki de tüm bir kelimeyi yanlış son cümle olarak yazıldığını görmek ve altı çizili değil). Peki ödeme işleri ve okuma yazma bilmeyen için değil. Bu sert sesler biliyorum ama .......... sorular Belki ve texting gibi, herhangi bir dil ile ilgili bir yağ sıçan's ass veriyor, ancak iş dünyasında millet ne. Ben millet eğer ana değil temel İngilizce olan muhtemelen kendi anadili olduğunu, sonra nasıl yüksek kavramları kavramak için rakam tahmin? Özellikle orada hataları size göstermek için küçük kırmızı underliny şey. Sadece endişe eksikliği gösterir. Şimdi anladın mı? Gerçekten bir "Dick olarak, bir kardeş ............ yardım etmeye çalışıyorum çalışıyorum Bazı 15 yıl eski geniuses Bu yazı burada, ben anlaşmazlığı, ancak .............. eminim |
|
| |||
| |||
| Benim soru ne ilgisi yok bunun için teşekkür ederiz yorumlar. Ben emin bu It is / Yorumlarınız için bir K ****** İngilizce dilbilgisi bir Anyhow tekrar teşekkür ve iplik kadar screwing Bilgisayar forum. Ben dilbilgisi ya büyük değildir görebilirsiniz! Bunu söyleyerek atma taşlar ve cam ev biliyorum. Ben Bay Dick Oh Ben bir olmaya çalışmıyorum unuttum üzgünüm cevap beklemek, ancak one! Kusura bakmayın bu arada alınan |
|
| |||
| |||
| İyi günler. Destek ne tür şimdi ne yapacağız? Bu prevous sonrası farklı olarak, her zaman Yönetim olmak gerekmez. Bir BT danışmanı olarak deneyebilirsiniz. Burada daha yüksek bir ücret için birçok yolları, destek olmak ve yönetiminde bulunmamaktadır |
|
| |||
| |||
| 2nd/3rd Destek Hattı Windows XP / Ofis En Ticaret Uygulamaları / Bloomberg / Reuters / Altı Trader Nasıl bir Danışmanı tanınacak? Orada tabii ki sonme tür var mı? |
|
| |||
| |||
| Pek çok kurs ve BT size olmak istiyorum ne tür Danışmanı bağlıdır. Eğer gerçekten bir yazılım iyi olduğunu, bir danışman, kurmanız ve kurulumudur. Hiç proje çalışması girmeden düşündün mü? Örneğin, etki alanları yaratarak, inşaat ve sunucuları yapılandırmak, kurmak ve yönetmek sunucular. Eğer bunu yapmak istedim (Ağ becerileri) ya da Prens CCNA yapabilirsiniz. Ancak bu pahalıya mal olabilir. |
|
| |||
| |||
| Geri ancak birkaç ay CCNA yaparken ders zaten başlamıştı düşünüyordum. Asla Prens ama duydum bakmak olabilir. Ben into it Securtiy iyi bir alan değil, aynı zamanda çok zor girmek için işitme pm almak istedim. Ne yaparsınız; eğer soran yaz don't mind? |
|
| |||
| |||
| CCNA iyi.:) Ben Prens 2 denir düşünüyorum. Ama 2k maliyet yapabilirsiniz 3k Hizmet büro destek çıkıyorum. Cisco CCNA var ama i yapmak. Ben eventualy olarak Biyometri gitmek istiyorum. |
|
| |||
| |||
| vay bu pahalı Biyometri ilginç sesler |
|
| |||
| |||
| Hepsi sağ yapıyorsun ne hissediyorum bağlıdır. Jobserver veya cvjobs, IT bak işleri ve ne var öğrenmek için bir göz atın. Sen ve nasıl iş değer kadar görebilirsiniz ne gereklidir. |
![]() |
|
| Bookmarks |