менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Генеральний форуми > Off Topic Discussion

Register

Думки або думки експертів кар'єри Перемістити

Reply

Різьба Інструменти
Old 19 2009 березня, 09:38
Член групи

Default Думки або думки експертів кар'єри Перемістити

Привіт Хлопці,

Am після деякої допомоги чи поглядів або навіть усередині знання. Я працюю в ній близько 5 років в підтримці Я також маю ступінь з комп'ютерних наук.

Тепер я приїхав в цю частину в моїй кар'єрі, де я хочу, щоб навчитися навичкам, щоб я міг піти в районі, де є робочі місця, які фактично платять добре, це відбулося через моєї дружини з дитиною та купівлі будинку.

Будь-яка допомога буде більше.

Я маю на увазі робити хід або неповний робочий день дослідження.

Я чую комп'ютерна безпека це величезний ринок, щоб потрапити, але це дуже важко, оскільки вони вимагають specfic Experiance.
Old 19 березня 2009, 19:15
Донор групи

Ви, мабуть, не сподобається мій коментар, і звичайні asshats, що собака мені дасть мені пекло, але ..............

Якщо ви хочете більш високооплачувану роботу, IE. управління, вони вимагають гарних робочих використання мови (у Вашому випадку, я вважаю, що буде англійська), який ви використовуєте для спілкування дюйма Я дійсно не намагається бути Діка або нацистського граматику, я просто кажу вам чого слід чекати. Наприклад ..........

Цей сайт має перевірка орфографії, але ви проігнорували його в декількох випадках. Для мене це свідчить про недостатню увагу до деталей. Якщо ви мені надіслали резюме подобається те, що ви вводите тут, я б поставив його в маленький файл тур (кошики), і перейти до іншого, особливо якщо вона на комп'ютері роботу. Я маю на увазі просто чертовски братан, цей сайт підкреслює всі ваші слова з помилками в червоний колір. Ви не можете побачити їх? (ну, може бути, не все я бачу, слова написані неправильно в моєму останньому реченні і воно не вказується). Добре оплачувані робочі місця не для неписьменних. Я знаю, це звучить різко, але ви запитали ..........

Може бути, в Texting і такі, ніхто не дає дупу товсту щура про граматику, але в діловому світі люди роблять. Я думаю, люди, що якщо ви не можете майстра основного англійської, які, імовірно, є вашою рідною мовою, то як ви можете зрозуміти вище понять? Особливо, коли є маленький червоний underliny речах, щоб показати вам ваші помилки. Він просто показує відсутність занепокоєння. Тепер ви розумієте? Я дійсно не намагається бути Дік, просто намагається допомогти братові з ............ Я впевнений, що деякі 15-річний геній цей пост тут буде оскаржувати мене, але ..............
Old 20 2009 березня, 02:39
Член групи

Спасибі вам за коментарі, які не мають нічого спільного з моїм питанням взагалі.

Я впевнений, що це IT / Комп'ютерний форум не F ****** Англійська одна з помилок все одно ще раз спасибі за ваші коментарі та шуруповерти потоку вгору.

Я бачу вашу граматику не є ні більше!! Ви знаєте, кажучи киданням каміння та скла будинків.

Я буду чекати тебе відповідь містера Діка Ах шкода, що я забув не намагався бути одна, а ти один!!

Не ображайтеся прийнятим способом
Old 20 2009 березня, 02:54
Донор групи

Доброго ранку.

Яку підтримку ви тепер робити?
На відміну від prevous поштою, ви не обов'язково повинні бути в менеджменті.
Ви можете спробувати стати ІТ-консультантом. Є багато шляхів до більш високу заробітну плату, не маючи підтримки, а не в управління
Old 20 2009 березня, 04:32
Член групи

2nd/3rd Лінія підтримки

Windows XP / Office
Більшість торгової Applications / Bloomberg / Reuters / Six Trader

Як я міг отримати в ІТ-консультант? Є sonme роду звичайно?
Old 20 2009 березня, 04:39
Донор групи

Є багато курсів і залежить який ІТ-консультанта Ви хочете бути. Якщо б ви були дійсно гарні на одне програмне забезпечення, ви могли б стати консультантом, налаштування та встановлення.

Ви ніколи не думали про поїздку в проект? Наприклад, створення доменів, будівництво та налаштування серверів, встановлення та управління серверами.
Якщо ви хотіли це зробити, ви можете зробити CCNA (Мережа навички) або князя. Однак вони можуть бути дорогими.
Old 20 2009 березня, 07:21
Член групи

Я думав робити CCNA кілька місяців тому, але звичайно вже почалася.

Ніколи не чув про принц, але може дивитися на це.

Я хотів, щоб в неї потрапляють Securtiy чую це гарна область потрапити, але й дуже важко.

Що ви будете робити, якщо ви не бачите мене питаєте?
Old 20 2009 березня, 07:32
Донор групи

CCNA це добре.:)
Я думаю, це називається Князь 2. Але може коштувати 2k-3k

Я на підтримку бюро обслуговування. Але в мене є Cisco CCNA.
Eventualy Я хочу йти до біометрії.
Old 20 2009 березня, 08:39
Член групи

Wow, що дорого

Біометрія звучить цікаво
Old 20 2009 березня, 08:41
Донор групи

Все залежить від того, що ви відчували себе роблю.
Погляньте на jobserver або cvjobs, подивіться на роботу ІТ і подивіться, що там. Ви можете побачити, скільки робота стоїть, і що необхідно.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Бабуся необхідні експертні ради від експерта! Marcy49 Генеральний обладнання чат 6 20 жовтня 2008 10:54
Які ви, хлопці Дізнайтеся все це лайно / Кар'єра консультувати ..... Bubba Генеральний обладнання чат 3 23 серпня 2008 21:44
Чи хотіли б одержати думки експертів. СПАСИБО! AMD4LIFE Генеральний обладнання чат 6 31 грудня 2007 04:11
Будь-які думки про Acer 961 Ноутбуки, КПК & Mobiles 17 9 серпня 2007 01:51
Будь-які думки, будь ласка 961 Digital Imaging & Принтери 5 30 червня 2007 14:31
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.