![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт Хлопці, Am після деякої допомоги чи поглядів або навіть усередині знання. Я працюю в ній близько 5 років в підтримці Я також маю ступінь з комп'ютерних наук. Тепер я приїхав в цю частину в моїй кар'єрі, де я хочу, щоб навчитися навичкам, щоб я міг піти в районі, де є робочі місця, які фактично платять добре, це відбулося через моєї дружини з дитиною та купівлі будинку. Будь-яка допомога буде більше. Я маю на увазі робити хід або неповний робочий день дослідження. Я чую комп'ютерна безпека це величезний ринок, щоб потрапити, але це дуже важко, оскільки вони вимагають specfic Experiance. |
|
| |||
| |||
| Ви, мабуть, не сподобається мій коментар, і звичайні asshats, що собака мені дасть мені пекло, але .............. Якщо ви хочете більш високооплачувану роботу, IE. управління, вони вимагають гарних робочих використання мови (у Вашому випадку, я вважаю, що буде англійська), який ви використовуєте для спілкування дюйма Я дійсно не намагається бути Діка або нацистського граматику, я просто кажу вам чого слід чекати. Наприклад .......... Цей сайт має перевірка орфографії, але ви проігнорували його в декількох випадках. Для мене це свідчить про недостатню увагу до деталей. Якщо ви мені надіслали резюме подобається те, що ви вводите тут, я б поставив його в маленький файл тур (кошики), і перейти до іншого, особливо якщо вона на комп'ютері роботу. Я маю на увазі просто чертовски братан, цей сайт підкреслює всі ваші слова з помилками в червоний колір. Ви не можете побачити їх? (ну, може бути, не все я бачу, слова написані неправильно в моєму останньому реченні і воно не вказується). Добре оплачувані робочі місця не для неписьменних. Я знаю, це звучить різко, але ви запитали .......... Може бути, в Texting і такі, ніхто не дає дупу товсту щура про граматику, але в діловому світі люди роблять. Я думаю, люди, що якщо ви не можете майстра основного англійської, які, імовірно, є вашою рідною мовою, то як ви можете зрозуміти вище понять? Особливо, коли є маленький червоний underliny речах, щоб показати вам ваші помилки. Він просто показує відсутність занепокоєння. Тепер ви розумієте? Я дійсно не намагається бути Дік, просто намагається допомогти братові з ............ Я впевнений, що деякі 15-річний геній цей пост тут буде оскаржувати мене, але .............. |
|
| |||
| |||
| Спасибі вам за коментарі, які не мають нічого спільного з моїм питанням взагалі. Я впевнений, що це IT / Комп'ютерний форум не F ****** Англійська одна з помилок все одно ще раз спасибі за ваші коментарі та шуруповерти потоку вгору. Я бачу вашу граматику не є ні більше!! Ви знаєте, кажучи киданням каміння та скла будинків. Я буду чекати тебе відповідь містера Діка Ах шкода, що я забув не намагався бути одна, а ти один!! Не ображайтеся прийнятим способом |
|
| |||
| |||
| Доброго ранку. Яку підтримку ви тепер робити? На відміну від prevous поштою, ви не обов'язково повинні бути в менеджменті. Ви можете спробувати стати ІТ-консультантом. Є багато шляхів до більш високу заробітну плату, не маючи підтримки, а не в управління |
|
| |||
| |||
| 2nd/3rd Лінія підтримки Windows XP / Office Більшість торгової Applications / Bloomberg / Reuters / Six Trader Як я міг отримати в ІТ-консультант? Є sonme роду звичайно? |
|
| |||
| |||
| Є багато курсів і залежить який ІТ-консультанта Ви хочете бути. Якщо б ви були дійсно гарні на одне програмне забезпечення, ви могли б стати консультантом, налаштування та встановлення. Ви ніколи не думали про поїздку в проект? Наприклад, створення доменів, будівництво та налаштування серверів, встановлення та управління серверами. Якщо ви хотіли це зробити, ви можете зробити CCNA (Мережа навички) або князя. Однак вони можуть бути дорогими. |
|
| |||
| |||
| Я думав робити CCNA кілька місяців тому, але звичайно вже почалася. Ніколи не чув про принц, але може дивитися на це. Я хотів, щоб в неї потрапляють Securtiy чую це гарна область потрапити, але й дуже важко. Що ви будете робити, якщо ви не бачите мене питаєте? |
|
| |||
| |||
| CCNA це добре.:) Я думаю, це називається Князь 2. Але може коштувати 2k-3k Я на підтримку бюро обслуговування. Але в мене є Cisco CCNA. Eventualy Я хочу йти до біометрії. |
|
| |||
| |||
| Wow, що дорого Біометрія звучить цікаво |
|
| |||
| |||
| Все залежить від того, що ви відчували себе роблю. Погляньте на jobserver або cvjobs, подивіться на роботу ІТ і подивіться, що там. Ви можете побачити, скільки робота стоїть, і що необхідно. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Бабуся необхідні експертні ради від експерта! | Marcy49 | Генеральний обладнання чат | 6 | 20 жовтня 2008 10:54 |
| Які ви, хлопці Дізнайтеся все це лайно / Кар'єра консультувати ..... | Bubba | Генеральний обладнання чат | 3 | 23 серпня 2008 21:44 |
| Чи хотіли б одержати думки експертів. СПАСИБО! | AMD4LIFE | Генеральний обладнання чат | 6 | 31 грудня 2007 04:11 |
| Будь-які думки про Acer | 961 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 17 | 9 серпня 2007 01:51 |
| Будь-які думки, будь ласка | 961 | Digital Imaging & Принтери | 5 | 30 червня 2007 14:31 |
| Різьба Інструменти | |
| |