![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Добра новина. Ние слушат вашата обратна връзка и вече няма да бъде таксуване премия за нашата техническа поддръжка за помощ. С голямо удоволствие да Ви информираме, че от 2 април, повиквания към нашата техническа поддръжка линия ще струва само 5p минута, когато обаждане от своя Orange Начало Телефон или БТ landline. Ако имате нужда от помощ с широколентов, не се колебайте да се свържете с нас на 0844 873 8586 по време на работното време по-долу. Работно време Начално и широколентови Техническа поддръжка: 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата Безжични & разговори и Mac Техническа поддръжка: 8am-11PM, 7 дни в седмицата |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Това звучи по-добре. Мразя фирми такса за телефонна поддръжка.
|
| |||
| |||
| Как ya'll поставени с theat ракета / притежавате доставчикът не успее да даде услуга и трябва да плащат им да се определи за какво ти дават да работят? Така че не всички мислят, че те може би "пауза" нещата просто така трябва да им се обадя да "определят" това и те могат да получат повече пари от теб? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Добре дошли в "Rip Off Британия"
| |||
| |||
| Фил Уау, аз все още съм изумен. Почти като изумен, както аз съм в редица печатни грешки имах в предишния пост LOL. Аз просто отчита 4 в първото изречение на мира и е само 7 думите докато аз нека го покаже. Само по дяволите, вземи душата ми клавиатура ......... Но по темата, нека да видя дали аз разбирам правилно. Orange е компания, която предоставя на потребителите на широколентови във Великобритания. Те го инсталирате на вашия дом и ако някога стане quirky или имате проблеми, тогава ще трябва да ги заплати (5 пенса), за да получи тя работи отново? |
|
| |||
| |||
| Да. Веднъж пак, Добре дошли в Rip Off Британия. Всъщност, казва, че компанията използвам като ISP да изглежда са сред малцинствата, и като че ли стойност на клиентите си доста добре. В последно време в интернет слезе за 20 минути, за phoned ме извини. И никога не трябва да чакаме повече от 10 минути за да получите имейл отговор. Но всички големи фирми, са изцяло и напълно безполезни, когато става въпрос за подкрепа.
__________________ serverguy |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
Идеята зад много today's продукти е "Да се правят нестабилни, така че ще бъдат разделени в скоро време, и да се още по-лошо продукт в следващите няколко месеца, така че клиентът ще трябва да закупите нов продукт, защото той е този, ще бъдат счупени" Пари кара хората ядки тези дни ...
|
| |||
| |||
| Аз съм с Богородица и се използва за такси 50p минута ..... Никой не всякога rang тях, така че те бракувани, че идеята (слушаше обратна казаха), аз предполагам, NO КОМЕНТАРИ е доста лесно, дори и за тях, за да разберете. Сега те ни дадоха БЕЗПЛАТЕН за помощ, че направо маршрути до индийски кол центъра. Trouble е човек ти говори, има cycled 10 мили на работа, чрез мусон, от неговата хижа и аз предполагам, можете да unterstand, той наистина не виждате своята бавна широколентова връзка, колкото на една задача, в общия ред на нещата ...... дори ако не можеш да го хванеш за uunderstand този въпрос. |
|
| |||
| |||
| Уау. Можете скорости могат да бъдат бързо от нашите, но предполагам, че е, когато не можете да ги вземем. Над тук имаме закони срещу празни приказки лайно такова. Чувствам се за вас моите братя и сестри в езерото ............ |
|
| |||
| |||
| |