μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Γενικό Φόρουμ > Off Topic Συζήτηση

Register

Orange - δεν είναι πλέον φόρτιση μιας πριμοδότησης για την τεχνική υποστήριξη βοηθείας

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 25 Μαρτίου 2009, 14:03
Μέλος Ομάδα

Καλά νέα. Έχουμε ακούσει τα σχόλιά σας και δεν θα είναι πλέον χρέωση πριμοδότηση για την τεχνική υποστήριξη βοηθείας.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι, από τις 2 Απριλίου, ζητεί να μας τεχνικής υποστήριξης γραμμή που θα κοστίζει μόλις ένα λεπτό 5P όταν καλείτε από το Orange Αρχική ΒΤ ή σταθερού τηλεφώνου.

Αν χρειάζεστε βοήθεια με την ευρυζωνική σας, μη διστάσετε να μας καλέσετε για 0844 873 8586 κατά τη διάρκεια των ωρών λειτουργίας παρακάτω.

Ώρες λειτουργίας
Βασική και Broadband Τεχνική υποστήριξη: 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα
Ασύρματα & Talk και Mac Τεχνική Υποστήριξη: 8am-11pm, 7 ημέρες την εβδομάδα
Old 25 Μαρτίου 2009, 15:39
Συντονιστής Ομάδας

Αυτό ακούγεται καλύτερα. Μισώ τις εταιρείες που χρεώνουν για την τηλεφωνική υποστήριξη.

Το σύστημά μου: Eclipse

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
Μνήμες:
OCZ 8GB 800MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
Saphire Radeon 4850
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
VAST
Optical Drive (s):
Sony al cheapo ένα.
Υπόθεση / PSU:
Antec τριακόσιες
Ψύξη:
Cooler Αρκτικής 7 Pro, 3 περίπτωση οπαδούς.
Network / Internet:
Τιτάν ADSL
Monitor (ες):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old 26 Μαρτίου 2009, 08:24
Ομάδα Δωρητών

Πώς ya'll συσκευασμένα με theat ρακέτα / έχετε πάροχος αποτυγχάνει να δώσει υπηρεσία και πρέπει να πληρωμή τους να καθορίζουν τι πληρώνουν για την εργασία τους; Οπότε δεν πιστεύω ότι κάποιος που ίσως "σπάσει" τόσο απλά πράγματα που έχετε να τους καλέσει να "ορίσει" και να μπορούν να βρουν περισσότερες από σας μετρητά;
Old 26 Μαρτίου 2009, 10:42
Ομάδα Δωρητών

Καλώς ήλθατε στο "Rip Off Βρετανία"

Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Αναθ. 1.
Μνήμες:
4GB (3.25gb ορατό)
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Κάρτα Ήχου:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Υπόθεση / PSU:
Απόθεμα / 550w Silent
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
10/100 Nic / 20Mb Virgin Cable
Monitor (ες):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 26 Μαρτίου 2009, 11:47
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας philthomas View Post
Καλώς ήλθατε στο "Rip Off Βρετανία"
Wow Phil, είμαι ακόμη έκπληξη. Σχεδόν ως έκπληξη κατά τη γνώμη μου ο αριθμός των typos είχα στο προηγούμενο post lol. Μόλις 4 συνυπολογίζεται στην πρώτη πρόταση από μόνη της και ήταν μόνο 7 λέξεις όπως ας φαίνεται. Απλά δεκάρα, να άρει το πληκτρολόγιο μου .........

Αλλά για το θέμα, επιτρέψτε μου να δω αν καταλαβαίνω σωστά. Πορτοκαλί είναι μια εταιρία που παρέχει στους καταναλωτές ευρυζωνικές Στη Μεγάλη Βρετανία. Θα το εγκαταστήσετε στο σπίτι σας και αν ποτέ γίνεται ιδιότροπος ή έχετε προβλήματα τότε θα πρέπει να πληρώσουν τους (5 πένες) για να το ξανά εργασίας;
Old 26 Μαρτίου 2009, 12:10
Συντονιστής Ομάδας

Ναι.

Για άλλη μια φορά, Καλώς ήλθατε στο Rip Off Βρετανία.

Στην πραγματικότητα, λέγοντας ότι, η εταιρεία θα χρησιμοποιήσει ως ISP φαίνεται να είναι μεταξύ των μειονοτήτων, και φαίνεται να αξία τους πελάτες τους αρκετά καλά.

Η τελευταία φορά που το διαδίκτυο μειώθηκε για 20 λεπτά, η τηλεφώνησε μου να ζητήσω συγγνώμη. Και ποτέ δεν πρέπει να περιμένουν περισσότερο από 10 λεπτά για να λάβετε ένα μήνυμα απάντησης.

Αλλά όλες οι μεγάλες εταιρείες, είναι εξ ολοκλήρου, είναι εντελώς άχρηστοι και όταν πρόκειται για την υποστήριξη.

Old 26 Μαρτίου 2009, 13:01
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Bubba View Post
Πώς ya'll συσκευασμένα με theat ρακέτα / έχετε πάροχος αποτυγχάνει να δώσει υπηρεσία και πρέπει να πληρωμή τους να καθορίζουν τι πληρώνουν για την εργασία τους; Οπότε δεν πιστεύω ότι κάποιος που ίσως "σπάσει" τόσο απλά πράγματα που έχετε να τους καλέσει να "ορίσει" και να μπορούν να βρουν περισσότερες από σας μετρητά;
Καλώς ήρθατε στον κόσμο του "Μάρκετινγκ"

Η ιδέα πίσω από μια παρτίδα των προϊόντων σημερινής "Ας καθιστούν εύθραυστη έτσι θα ανοίξει σύντομα, και να αναφερθεί σε ένα ακόμη χειρότερο προϊόν κατά τους επόμενους μήνες, ώστε ο πελάτης θα πρέπει να αγοράσουν το νέο προϊόν, επειδή η μία έχει να καταστρέφονται"

Το χρήμα κινεί καρύδια άνθρωποι αυτές τις μέρες ...

Το σύστημά μου: Deathstar 1,0 / δανειζόμενο MacBook

Processor (s):
Core 2 Quad / Dual-Core
Motherboard:
Νέο HP πράγμα / MacBook πράγμα
Μνήμες:
4GB DDR2 / 1GB DDR2
Κάρτα γραφικών (ες):
nVidia GeForce 8600GT
Κάρτα Ήχου:
Intel (R), την ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
1TB SATA / Mac 120GB
Optical Drive (s):
Hitachi Blu-ray / Ολοκληρωμένο
Υπόθεση / PSU:
HP stock / Mac Χρηματιστήριο
Ψύξη:
Το πρότυπο και ανεμιστήρα καλοριφέρ / Ίδια
Network / Internet:
Intel (R) Ολοκληρωμένη / Mac Airport
Monitor (ες):
HP w2408 / MacBook πράγμα
Operating System (s):
Vista SP1 / Mac OS X Leopard (10.5)
Old 26 Μαρτίου 2009, 13:58
Ομάδα Δωρητών

Είμαι με την Virgin και θα χρησιμοποιείται για την φόρτιση 50p ένα λεπτό ..... κανείς δεν rang τους, έτσι ώστε να διαλυθεί αυτή η ιδέα (ακούσει ανατροφοδότηση είπαν), υποθέτω ΟΧΙ FEEDBACK ήταν αρκετά εύκολη, ακόμα και για αυτούς να καταλάβουν.

Τώρα που μας έδωσαν ένα ΔΩΡΕΑΝ βοηθείας, που δρομολόγια κατευθείαν σε ένα ινδικό μέσω τηλεφωνικού κέντρου.
Πρόβλημα είναι ο άνθρωπος που έχει μιλήσει με κύκλους 10 μιλίων στην εργασία, μέσω των μουσώνων, από την καλύβα και υποθέτω μπορείτε να unterstand, δεν το βλέπω το αργό Ευρυζωνική σύνδεση τόσο του προβλήματος, στη γενική τάξη πραγμάτων ...... ακόμη και αν μπορείτε να πάρετε από αυτόν να uunderstand το θέμα.
Old 26 Μαρτίου 2009, 17:09
Ομάδα Δωρητών

Ουάου. Μπορείτε ταχύτητες μπορεί να είναι ταχύτερη από τη δική μας, αλλά νομίζω ότι είναι, όταν μπορείτε να πάρετε τους. Εδώ έχουμε νόμους κατά flim flam χάλια έτσι. Νιώθω για σένα μου αδέλφια σε όλη την λιμνούλα ............
Old 26 Μαρτίου 2009, 17:32
Ομάδα Δωρητών

Αυτό είναι σαν την Παναγία Βοήθεια Line:
.

Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.