![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Jó hír. Úgy hallottam a visszajelzéseket, és már nem lesz a töltés felárat a technikai támogatás segélyvonala. Örömmel tudatja Önnel, hogy április 2. kéri, hogy a mi technikai támogatást sor kerül 5p csak egy perc, amikor a hívás Orange Home vezetékes telefon, vagy a BT. Ha szükség van a segít a szélessávú, ne habozzon, hívjon minket a 0844 873 8586 a nyitvatartási idő alatt. Nyitvatartás Kezdő és a szélessávú Technikai háttér: a nap 24 órájában, a hét 7 napján Wireless & Talk és Mac Technical Support: 8-11, heti 7 napon át |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez jobban hangzik. Utálom a vállalatok díj telefonos támogatást.
|
| |||
| |||
| Hogyan ya'll fel a theat racket / Magáé szolgáltató nem adott szolgáltatást, és még a fizeti őket, hogy meg mit fizet nekik dolgozni? Szóval nem hiszem, hogy bárki, talán "szünet" dolog csak azért van, hogy ezeket a "fix", és ők is minél több pénzt az neked? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Üdvözöljük a "letép-Britannia"
| |||
| |||
| Phil Wow, én még mindig meglep. Majdnem olyan, mint én vagyok bűvölve a száma typos volt az előző post lol. Én csak 4 számít az első mondat önmagában, és csak 7 szó, amíg én hagyja meg. Csak az átkozott, hogy elvegye az én billentyűzet ......... De a téma, lássuk csak, ha jól értettem ezt helyesen. Orange olyan társaság, amely biztosítja a fogyasztók számára a szélessávú Nagy-Britanniában. Ezek telepíteni a házában, és ha valaha lesz Quirky, vagy ha van probléma, akkor meg kell fizetni őket (5 penny), hogy ez működik újra? |
|
| |||
| |||
| Igen. Ismét Üdvözöljük letép Britanniában. Igazából, mondván, hogy a cégnél használom az ISP nem úgy tűnik, hogy a kisebbség körében, és úgy tűnik, hogy a vevők inkább értéket is. Az utóbbi időben az internet ment le 20 perc alatt, a telefonált nekem, hogy bocsánatot kérek. És te soha nem kell várni több, mint 10 percen belül kap egy válasz e-mailt. De a nagy cégek, teljes egészében, és teljesen haszontalan, amikor a támogatást.
__________________ serverguy |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
Az ötlet mögött rengeteg todays termékek "Lets hogy sérülékeny, így a szünet hamarosan, és azért, hogy egy még rosszabb, a termék a következő hónapokban, így a vásárló meg kell vásárolni az új terméket, mert az egyik ő lesz törött" Pénz meghajtók dióféle emberek ezekben a napokban ...
|
| |||
| |||
| Én szűz és használt díj 50p egy perc ..... Soha senki nem csengetett, így azok kiselejtezése az ötlet (hallgatta visszajelzések azt mondta), gondolom nem VISSZACSATOLÁS elég könnyű, még a számukra, hogy megértsék. Most már nekünk egy ingyenes segélyvonal, hogy egyenes útvonalon keresztül egy indiai Call Centre. Baj van a srác beszél, hogy a 10 mérföldes cycled a munkát, egy monszun, a másik kunyhóba és azt hiszem tudod unterstand, nem igazán látni a lassú szélessávú kapcsolat annyi a probléma, az átfogó rendezés dolgok ...... még akkor is, ha tudsz vele uunderstand a kérdést. |
|
| |||
| |||
| Wow. Ön sebességgel gyorsabb lehet, mint a miénk, de azt hiszem, hogy mikor lehet kapni őket. Itt van elleni jogszabályok Film Flam szar így. I feel for you my testvérek egész tó ............ |
|
| |||
| |||
| |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| HP G60 235X - csatlakoztatva van, a töltés nem | Shahid | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 0 | 12. június 2009 21:36 |
| Töltés kérdés | VNani | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 3 | 5. december 2008 16:05 |
| Laptop nem töltés. | mcbee | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 18 | 9. október 2008 14:53 |
| Laptop akkumulátor töltés nem ..... | dfr200764 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 10 | 18. Szeptember 2008 10:44 |
| Nincs töltés nyaralás | PyroTails | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 4 | 2. augusztus 2007 02:09 |
| Téma eszközök | |
| |