![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| חדשות טובות. שמנו הקשיב ו המשוב שלך לא יהיו לחייב א Premium שלנו תמיכה טכנית helpline. אנו שמחים לבשר לך כי מ 2 אפריל, שיחות שלנו, קו תמיכה טכנית יעלה רק 5p דקה כאשר אתה קורא את אורנג טלפון בבית או BT landline. אם אתה צריך עזרה עם פס רחב, אל תהססו להתקשר אלינו ב 0844 873 8586 במהלך שעות פתיחה להלן. שעות פתיחה המתחילים וכן פס רחב תמיכה טכנית: 24 שעות ביממה, 7 ימים בשבוע Wireless & Talk ו Mac תמיכה טכנית: 8, 11, 7 ימים בשבוע |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה נשמע טוב יותר. אני שונאת חברות תשלום עבור תמיכה טלפונית.
|
| |||
| |||
| כיצד ya'll להשלים עם סחטנות theat / ברשותך ספק נכשלת לתת שירות ואתה חייב לשלם להם כדי לתקן את מה שאתה משלם להם לעבוד? אז אף אחד לא חושב שהם אולי "לשבור" דברים כל כך פשוט, אתה חייב לקרוא להם "לתקן" את זה, והם יכולים לקבל יותר כסף יוצא לך? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ברוכים הבאים ל "רמאות בריטניה"
| |||
| |||
| פיל וואו, אני עדיין נדהם. כמעט כמו נדהם כאשר אני בבית מספר typos לי את ההודעה הקודמת LOL. אני רק ב 4 נספר את המשפט הראשון לבד, וזה היה רק עוד 7 מילים נתתי אותו. רק לעזאזל, לקחת את המקלדת ......... אבל על הנושא, בוא נראה אם אני מבין את זה נכון. אורנג 'היא החברה המציעה פס רחב לצרכנים בבריטניה. הם מתקינים את זה בבית ואם זה אי פעם יגיע quirky או שיש לך בעיות אז אתה צריך לשלם עוד (5 פרוטה) כדי לקבל את זה עובד שוב? |
|
| |||
| |||
| כן. שוב, ברוכים הבאים רמאות בריטניה. למעשה, אומר כי החברה, אני משתמש של ספק האינטרנט לעשות נראה בקרב המיעוט, ואת הערך נראה די טוב ללקוחות שלהם. הפעם האחרונה האינטרנט ירד ל 20 דקות, phoned ממני להתנצל. ואתה לא צריך לחכות יותר מ 10 דקות כדי לקבל דוא"ל חוזר. אבל כל החברות הגדולות, הן האלמ, וכן חסר תועלת לחלוטין כאשר מדובר תמיכה.
__________________ serverguy |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
הרעיון מאחורי הרבה מוצרים של היום הוא "מאפשר לעשות את זה כל כך שביר היא לשבור בקרוב, וכן להבליט עוד יותר גרוע המוצר החודשים הקרובים, כך הלקוחות יצטרכו לקנות את המוצר החדש, כי יש לו את אחד יהיה שבור" כוננים אנשים כסף משוגע בימים אלו ...
|
| |||
| |||
| אני עם מזל בתולה והם השתמשו לחייב 50p רגע ..... אף אחד לא rang להם, לכן הם scrapped כי הרעיון (הקשיב משוב הם אמרו), אני מניח משוב לא היה די קל, גם להם, כדי להבין. עכשיו הם נתנו לנו בחינם helpline, כי נתיבי ישר דרך הודית הסב המרכז. הבעיה היא של הבחור יש לך לדבר cycled 10 מייל לעבודה, דרך מונסון, מ בצריף שלו ואני מניח שאתה יכול unterstand, הוא לא באמת רואה את איטי חיבור פס רחב יותר של הבעיה, הכולל את סדר הדברים ...... גם אם אתה יכול להשיג אותו uunderstand השאלה. |
|
| |||
| |||
| וואו. אתה עלול להיות במהירויות מהר יותר משלנו, אבל אני מניח שזה כאשר אתה יכול להשיג אותם. כאן יש לנו חוקים נגד flim flam שטויות כאלה. אני מרגיש לך את האחים והאחיות מעבר שלולית ............ |
|
| |||
| |||
| |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| HP G60 235X - ב פקוק, לא לחייב | shahid | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 0 | 12th יוני 2009 21:36 |
| לחייב שאלה | VNani | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 3 | ה -5 בחודש דצמבר 2008 16:05 |
| Laptop לא לחייב. | mcbee | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 18 | 9th אוקטובר 2008 14:53 |
| Laptop הסוללה לא לחייב ..... | dfr200764 | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 10 | 18 ספטמבר 2008 10:44 |
| אין לחייב בחופשה | PyroTails | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 4 | 2nd אוגוסט 2007 02:09 |
| שרשרת כלים | |
| |